O bunkry...niestety podczas naszego wrześniowego pobytu zabrakło na nie czasu...
Ale dzięki Waszej relacji i tam dotarłem...
Ogólnie poruszaliśmy się podobnym szlakiem...
ponieważ mieszkaliśmy jakieś 500 metrów dalej.
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):O bunkry...niestety podczas naszego wrześniowego pobytu zabrakło na nie czasu...
Ale dzięki Waszej relacji i tam dotarłem...
ajdadi napisał(a):Ogólnie poruszaliśmy się podobnym szlakiem...
ponieważ mieszkaliśmy jakieś 500 metrów dalej.
piekara114 napisał(a):Czyli niedługo będzie kontynuacja Cro
piekara114 napisał(a):Kładka znowu działa: http://www.gp24.pl/aktualnosci/a/kladka ... ,12034613/
piekara114 napisał(a):To impreza za Tobą i fajnie, że w dziurę pogodową trafił Wam ksiądz.... U nas zrządzili i pół powiatu ma w tą samą niedzielę.... aby komunii w lokalach nie robić.....
Nefer napisał(a):Znajome miejsca w Słupsku pokazujesz Ten stary wagon tramwajowy też mamy uwieczniony na zdjęciu.
Nefer napisał(a):I jeszcze jedno wspomnienie ze Słupska - jak byliśmy tam ostatnim razem - zimą 2012 roku - było bardzo zimno i raczyliśmy się pyszną, gorącą czekoladą nieopodal Kościoła NMP.
amatus1 napisał(a):dalej jest zimno, przed chwilą wróciłem z Słupska do domku, w aucie pokazywało mi 3 stopnie C i padał śnieg!!!Dzięki Bogu córka wczoraj miała I Komunię i było przez dwa dni słonecznie i ponad 10 stopni!!!Oby nie były to dwa dni słoneczne w maju na Pomorzu:(
amatus1 napisał(a): Co do Słupska to niestety wielu miejsc do obejrzenia to tu u nas nie ma...Miasto bardzo ucierpiało podczas II wojny jak i za czasów PRL...do dziś to sie ciągnie:(. Okolica ma więcej walorów do zaoferowania a do Słupska to najlepiej to na zakupy w Biedronkach...
amatus1 napisał(a): nawet jedno z najstarszych kin w Polsce przerobiono na biedre...
piekara114 napisał(a):U mnie też jest biedronka w dawnym kinie Smrek...