Mikromir napisał(a):Czyli już po testach. A Wasz kajak to dwójka czy trójka?
Aby nie zaśmiecać Twojej relacji - kajakowo
Mikromir napisał(a):Czyli już po testach. A Wasz kajak to dwójka czy trójka?
Mikromir napisał(a):CROberto napisał(a):Ustronne zatoczki , piękne plaże i.....
...bezpieczne żadnych pali i dzikusów
Hmmm... tego nie byłabym taka pewna...
Nie wspomniałam dlaczego nie sprawdziliśmy, czy nadmorska leśna ścieżka prowadzi do samego kampu... Otóż idąc na południe nad tymi uroczymi plażami nagle usłyszeliśmy... przerażające, złowrogie warczenie wydobywające się z niewidocznej gardzieli...
Mikromir napisał(a):Na Cresie i Lošinju zachwyciła mnie ilość pieszych szlaków i ogromne możliwości wędrowania.
majkik75 napisał(a):Jak widzę takie ruiny to już się nie mogę doczekać za jakiś tydzień Malo i Velo Grablje ... Wyżyję się
piekara114 napisał(a):...
CROberto napisał(a):Jeszcze by komuś przyszło do głowy , że w mojej relacji nazmyślałem...
Epepa napisał(a):... relacja zmotywowała mnie do tego, żeby jeszcze tam wrócić. Tym razem z pływadłem.
ruzica napisał(a):Ale chyba wybierzemy się tam przed lub po sezonie, może i apartman da się wtedy znaleźć w bardziej przyjaznej cenie
mchrob napisał(a):Z mapy wynika że do parkingu jest 100 metrów przewyższenia. Mało nie jest ale droga wygląda na wygodną. Również urody plaży niczego nie można zarzucić chyba warto się namęczyć
majkik75 napisał(a):No tak, u Ciebie widok na klify ...
Bardzo (nie tylko) fotogeniczne miejsce, ma potencjał
te kiero napisał(a): z dojściem to miałbym przesrane u drugiej połówki i to w dół, a nie mówię już o powrocie.
Powrót do Nasze relacje z podróży