agata26061 napisał(a):Jestem bardzo ciekawa Twojej relacji z Cresu. Bardzo rzadko ta wyspa pojawia się tutaj na forum.
Epepa napisał(a):Bardzo podoba mi się ten Wasz tarasik. Mieliśmy coś podobnego w Velim Losinju i świetnie się tam wieczorem grillowało. Jechaliśmy na wyspy dokładnie tak samo, korzystaliśmy z przeprawy Valbiska-Merag. O Cresie pisała też w swojej kajakowej relacji maslinka.
Mikromir napisał(a):Valbiska-Merag to dobra opcja po całodziennej podróży - droga z Merag jest moim zdaniem w lepszym stanie niż ta z Poroziny, no i krótszy dystans do pokonania już na samej wyspie. A widoki na trasie z promu - super!
mchrob napisał(a):Mikromir napisał(a):Valbiska-Merag to dobra opcja po całodziennej podróży - droga z Merag jest moim zdaniem w lepszym stanie niż ta z Poroziny, no i krótszy dystans do pokonania już na samej wyspie. A widoki na trasie z promu - super!
I chyba też ważne jest, że nie trzeba się przebijać przez pół wschodniego wybrzeża Istri (od Rijeki do Zagorje).
Epepa napisał(a):Plusem jest też to, że te promy z Krk częściej kursują, można skorzystać z przeprawy także w godzinach wieczornych.
BoJa napisał(a):Bardzo chętnie będę śledził relacje z moich ulubionych okolic. Cres i Losinj już osiem razy i ciągle mało.
CROberto napisał(a):Ten lazur, za balkonowym murkiem i soczysta zieleń winorośli, pnąca się po pergoli - bardzo by mnie uszczęśliwiały...
CROberto napisał(a):Jak pamiętasz - ja z mojej ,na morze - musialem patrzeć przez lornetkę....
CROberto napisał(a):Bardzo jestem ciekawy najbliższej plaży - na fotkach, z drona wygląda fajnie.
Powrót do Nasze relacje z podróży