To całkiem jak ja
Mąż zlecił temat a ja ... ech, siąść i płakać
Wczoraj mieli się odezwać z Link4 i cisza...
Darek9634 napisał(a):Kurna, tyle tych wypowiedzi, że ja dalej nie wiem do jakiej firmy uderzyć
Darek9634 napisał(a):Kurna, tyle tych wypowiedzi, że ja dalej nie wiem do jakiej firmy uderzyć
weldon napisał(a):Darek9634 napisał(a):Kurna, tyle tych wypowiedzi, że ja dalej nie wiem do jakiej firmy uderzyć
Zacznij tam, gdzie masz ubezpieczenie samochodu, mieszkania itp.
Możliwe, że takie połączenie da ci dodatkowe zniżki.
Np. (w zeszłym roku) w ramach ubezpieczenia za samochód ubezpieczenie "turystyczne"
związane z wyjazdem za granicę miałem gratis.
pzdr
melesiusz napisał(a):ja ubezpieczyłem całą naszą ekipe czyli 8 osób w compensie, ubezpieczenie standardowe w skład którego wchodzi ubezpieczenie kosztów leczenia i assistance i dodatkowo NNW, płaciliśmy 52zl od osoby i każdy z nas ma polisę na 200.000zl
yskyerka napisał(a):Ja ostatecznie wykupiłam zarówno travelkę jak i assistance w Warcie. assistance 46 zł a travelka 200 zł na 3 osoby dorosłe i 1 dziecko. Ale sum ubezpieczenia za choinkę sobie nie przypomnę a polisa w domu.
pablo2222 napisał(a):yskyerka napisał(a):Ja ostatecznie wykupiłam zarówno travelkę jak i assistance w Warcie. assistance 46 zł a travelka 200 zł na 3 osoby dorosłe i 1 dziecko. Ale sum ubezpieczenia za choinkę sobie nie przypomnę a polisa w domu.
Obawiam się o to Twoje assistance. Myślę, że suma ubezpieczenia nie przekracza 1000 zł a nawet może zawyżyłem.
pablo2222 napisał(a):Oby