alutka9 napisał(a):Rasiu oczywiscie ,ze nie trzeba miec AC zeby wykupic PZU Auto Pomoc w wariancie Super,mozesz wykupic majac tylko OC,albo nie majac zadnego ubezpieczenia zawartego w PZU,roznica jest w cenie
a tak przy okazji AP KOMFORT PZU daje free do OC
Jacek 46 napisał(a):Mam OC w MTU - i nie doczytałem podobno umowy -że zieloną karte dają TYLKO przy podpisaniu Umowy OC. W trakcie trwania już umowy nie można jej uzyskac - i co?
u innych ubezpieczycieli do których się dodzwoniłem jest droga jak cholera- szukam dalej.
alutka9 napisał(a):Rasiu oczywiscie ,ze nie trzeba miec AC zeby wykupic PZU Auto Pomoc w wariancie Super,mozesz wykupic majac tylko OC,albo nie majac zadnego ubezpieczenia zawartego w PZU,roznica jest w cenie
michalek_101 napisał(a):alutka9 napisał(a):Rasiu oczywiscie ,ze nie trzeba miec AC zeby wykupic PZU Auto Pomoc w wariancie Super,mozesz wykupic majac tylko OC,albo nie majac zadnego ubezpieczenia zawartego w PZU,roznica jest w cenie
Witam właśnie dzisiaj chciałem zakupić sobie PZU Auto Pomoc pytałem 30 maja kosztowała 280 zł. na rok a dzisiaj 402 zł. ( PZU zrobiło sobie podwyżkę od 01.06.2011 roku) ale można jakoś wybrnąć z tej sytuacji kupując Karta PZU Pomoc Europa 365 dni w cenie 300 zł.Warunki takie same
roz1989 napisał(a):WItam
Niebawem jade do Chorwacji po raz pierwszy samochodem i chcialbym sie dowiedziec o ubezpiecznie w przypadku jakiejs kolizji (odpukac) . Auto moje jest z 1996 roku czyli ma 15 lat. Czy zna ktos przyblizone koszty takiego ubezpieczenia?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi