PZU 12 dni, 2 os. 165 zeta.
kl i assistance 300.000
assi rozszerzone
nnw 50.000
oc 100.000
JackDaniels;) napisał(a):jednym słowem nie ma co sobie głowy zawracać i liczyć na kartę Ekuz bo w razie "W" znajdziemy się w doopie czarnej przez ten nasz cholerny NFZ
mervik napisał(a):FUX napisał(a):No 3%
Po co mam pisać, ile warty jest mój samochód?
... a ja myślałem o assistance podróżnym na dwa tygodnie, tylko nie wiem czy mają na tak krótki termin ,bo słyszałem że mają tylko na rok
alutka9 napisał(a):kl nnw oc -to ubezpieczenie ludzi w pzu nazywa sie wojazer,moze byc tez z assistancem ale takim dla ludzi (dojazd kogos z rodziny do poszkodowanych,organizacja powrotu do kraju z naglej przyczyny ,pomoc tlumacza,pomoc prawna itd ) cena jest zalezna od ilosci osob,wieku,sum gwarancyjnych.
assistance dla auta pzu auto pomoc (pap) z rozszerzeniem holowania do 1000 km zagranica i bez limitu w kraju:
koszt takiego ubezpieczenia to na kraj i zagranicę-na cały rok :
mając w pzu tylko polisę oc:
początek odpowiedzialności 20 km od miejsca zamieszkania-366 pln
początek odpowiedzialności od miejsca zamieszkania-401 pln
mając polisę oc i ac:
początek odpowiedzialności 20 km od miejsca zamieszkania-204 pln
początek odpowiedzialności od miejsca zamieszkania-246 pln
nie można wykupić asistance z holowaniem do 1000 km zagranicą nie mając w pzu choćby oc,wtedy jest troche taniej ale holowanie do 150 km!
alutka9 napisał(a):assistance dla auta pzu auto pomoc (pap) z rozszerzeniem holowania do 1000 km zagranica i bez limitu w kraju:
koszt takiego ubezpieczenia to na kraj i zagranicę-na cały rok :
mając w pzu tylko polisę oc:
początek odpowiedzialności 20 km od miejsca zamieszkania-366 pln
początek odpowiedzialności od miejsca zamieszkania-401 pln
mając polisę oc i ac:
początek odpowiedzialności 20 km od miejsca zamieszkania-204 pln
początek odpowiedzialności od miejsca zamieszkania-246 pln
nie można wykupić asistance z holowaniem do 1000 km zagranicą nie mając w pzu choćby oc,wtedy jest troche taniej ale holowanie do 150 km!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi