Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ubezpieczenie podróżne

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.06.2013 14:21

PZU 12 dni, 2 os. 165 zeta.

kl i assistance 300.000
assi rozszerzone
nnw 50.000
oc 100.000
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 25.06.2013 14:41

JackDaniels;) napisał(a):jednym słowem nie ma co sobie głowy zawracać i liczyć na kartę Ekuz :mrgreen: bo w razie "W" znajdziemy się w doopie czarnej :oczko_usmiech:przez ten nasz cholerny NFZ :P

grzechem by było nie zgodzić się z Tobą...

dlatego od lat i na lata w dokumentach podróżynch pojawiała się i pojawiać się będzie polisa z
Obrazek
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 16:45

cronaturki napisał(a): i pojawiać się będzie polisa z

..co wy tak reklamujecie tą firmę ,mieliście jakieś zdarzenie i było załatwiane przez nich ,
bo w opiniach nie za bardzo :?:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 17:04

FUX napisał(a):PZU 12 dni, 2 os. 165 zeta.

kl i assistance 300.000
assi rozszerzone
nnw 50.000
oc 100.000

FUX assistance na samochód też u nich wykupywałeś :?:
..jak tak, to ile kosztuje :?:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.06.2013 17:15

To, co podałem, to tylko za ludzi.

Pakiet samochodowy mam u nich również.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 17:28

FUX napisał(a):Pakiet samochodowy mam u nich również.

...a ile płaciłeś za pakiet :?:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.06.2013 17:31

~ 3% za maxa.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 17:34

FUX napisał(a):~ 3% za maxa.

:lol: to znaczy ile w złociszach :?:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.06.2013 17:35

No 3%

Po co mam pisać, ile warty jest mój samochód?
:wink:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 17:56

FUX napisał(a):No 3%

... :lol: a ja myślałem o assistance podróżnym na dwa tygodnie, tylko nie wiem czy mają na tak krótki termin ,bo słyszałem że mają tylko na rok :D
alutka9
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka9 » 25.06.2013 18:58

mervik napisał(a):
FUX napisał(a):No 3%

... :lol: a ja myślałem o assistance podróżnym na dwa tygodnie, tylko nie wiem czy mają na tak krótki termin ,bo słyszałem że mają tylko na rok :D

assistance na auto w pzu tylko roczne
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 20:21

alutka9 napisał(a):assistance na auto w pzu tylko roczne

alutka a ile kosztuje ,z takim rozszerzeniem km
kl , nnw , oc :?:
...bo nie mogę znależ jakiś wariantów :roll:
alutka9
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka9 » 25.06.2013 21:29

kl nnw oc -to ubezpieczenie ludzi w pzu nazywa sie wojazer,moze byc tez z assistancem ale takim dla ludzi (dojazd kogos z rodziny do poszkodowanych,organizacja powrotu do kraju z naglej przyczyny ,pomoc tlumacza,pomoc prawna itd ) cena jest zalezna od ilosci osob,wieku,sum gwarancyjnych.

assistance dla auta pzu auto pomoc (pap) z rozszerzeniem holowania do 1000 km zagranica i bez limitu w kraju:
koszt takiego ubezpieczenia to na kraj i zagranicę-na cały rok :
mając w pzu tylko polisę oc:
początek odpowiedzialności 20 km od miejsca zamieszkania-366 pln
początek odpowiedzialności od miejsca zamieszkania-401 pln
mając polisę oc i ac:
początek odpowiedzialności 20 km od miejsca zamieszkania-204 pln
początek odpowiedzialności od miejsca zamieszkania-246 pln
nie można wykupić asistance z holowaniem do 1000 km zagranicą nie mając w pzu choćby oc,wtedy jest troche taniej ale holowanie do 150 km!
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 25.06.2013 22:03

alutka9 napisał(a):kl nnw oc -to ubezpieczenie ludzi w pzu nazywa sie wojazer,moze byc tez z assistancem ale takim dla ludzi (dojazd kogos z rodziny do poszkodowanych,organizacja powrotu do kraju z naglej przyczyny ,pomoc tlumacza,pomoc prawna itd ) cena jest zalezna od ilosci osob,wieku,sum gwarancyjnych.

assistance dla auta pzu auto pomoc (pap) z rozszerzeniem holowania do 1000 km zagranica i bez limitu w kraju:
mając polisę oc i ac:
nie można wykupić asistance z holowaniem do 1000 km zagranicą nie mając w pzu choćby oc,wtedy jest troche taniej ale holowanie do 150 km!

alutka Dzięki , mam OC u nich
..trochę drogo wychodzi szkoda że nie ma krótkoterminowych ,ale się zastanowię :roll: :papa:
a takie normalne bez rozszerzenia km to gdzieś czytałem że kosztuje 295 zł , a ile jest km w tym :?:
..tak jak pisałaś 150 km :?:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.06.2013 22:08

alutka9 napisał(a):assistance dla auta pzu auto pomoc (pap) z rozszerzeniem holowania do 1000 km zagranica i bez limitu w kraju:
mając polisę oc i ac:

Czy to wersja Super?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Ubezpieczenie podróżne - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies