ita napisał(a):w Polsce masz? od kiedy?
Jeśli ktoś ubezpiecza mieszkanie lub dom,to byłby niemądry gdyby nie miał OC.
kleeberg napisał(a):ita napisał(a):w Polsce masz? od kiedy?
Mosqito napisał(a):ita napisał(a):Mosqito napisał(a):Od ponad 4 lat. A co ?
bałeś się, że wózkiem w Ferrari wjedziesz?
Czytaj uważnie: od ponad 4
ita napisał(a):bo jak komuś wypaskudzę rowerem w takie ferrari to klops
ita napisał(a):kleeberg napisał(a):ita napisał(a):w Polsce masz? od kiedy?
a dlaczego? ja chyba nie mam albo jak mam to raczej tylko takie jak bym kogoś zalała albo coś ale na pewno nie jak by dziecko w kogoś rowerem wjechało.
Muszę się zorientować
Niedzwiad napisał(a):cronaturki napisał(a):w
jest promocja - składka obcinana jest o 20 % dzięki kodowi promocyjnemu URLOP
SZCZEGÓŁY tutaj: http://www.online.allianzdirect.pl/zniz ... ner=zoo038
Zrywapołączenie. Kazali nr.tel zostawić i oddzwonią
A cronaturki już spakowane
cronaturki napisał(a):Za pare godzin wyruszamy po raz kolejny do Cro z polisą Allianz w kieszeni.
Koszty leczenia (KL) 40 000 EUR
Następstwa Nieszczęśliwych Wypadków (NNW) 5 000 Eur
Odpowiedzialność cywilna w życiu prywatnym za szkody na osobie (OC/O) 40 000 EUR
Odpowiedzialność cywilna w życiu prywatnym za szkody na rzeczy (OC/R) 4 000 EUR
Spokój sumienia będąc ubezpieczonym w FIRMIE UBEZPIECZENIOWEJ a nie w jakimś tworze typu bank - bezcenny
Koszt: 174 zł
Pozdrav
Niedzwiad napisał(a):A co Ty lansujesz ten alianz?? Sam jesteś tam przedstawicielem? Żonka? czy ziomka tam masz? hehhehe...non top czytam od Ciebie pijar alianza? Stary? Ja mam pełny pakiet w aviva. Szukam coś dodatkowego bo wiadomo...strzeżonego Pan Bóg strzeże...a koszta małe...ale Ty szalejesz:) szczerze tak walisz te posty czy tylko reklamujesz ze względu na prowizje??? hehhe... bo sory ale wydaje mi się ze to drugie. za długo w tym temacie siedzę...jak się ktoś cofnie to tylko Ty nawijasz temat non top o tym alianzie:) pzro
Niedzwiad napisał(a):cronaturki napisał(a):Za pare godzin wyruszamy po raz kolejny do Cro z polisą Allianz w kieszeni.
Koszty leczenia (KL) 40 000 EUR
Następstwa Nieszczęśliwych Wypadków (NNW) 5 000 Eur
Odpowiedzialność cywilna w życiu prywatnym za szkody na osobie (OC/O) 40 000 EUR
Odpowiedzialność cywilna w życiu prywatnym za szkody na rzeczy (OC/R) 4 000 EUR
Spokój sumienia będąc ubezpieczonym w FIRMIE UBEZPIECZENIOWEJ a nie w jakimś tworze typu bank - bezcenny
Koszt: 174 zł
Pozdrav
A co Ty lansujesz ten alianz?? Sam jesteś tam przedstawicielem? Żonka? czy ziomka tam masz? hehhehe...non top czytam od Ciebie pijar alianza? Stary? Ja mam pełny pakiet w aviva. Szukam coś dodatkowego bo wiadomo...strzeżonego Pan Bóg strzeże...a koszta małe...ale Ty szalejesz:) szczerze tak walisz te posty czy tylko reklamujesz ze względu na prowizje??? hehhe... bo sory ale wydaje mi się ze to drugie. za długo w tym temacie siedzę...jak się ktoś cofnie to tylko Ty nawijasz temat non top o tym alianzie:) pzro
cronaturki napisał(a):ara - masz coś konkretnego do napisania czy tylko coś mamrotasz pod nosem ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi