alutka9 napisał(a):pamietajcie zeby sprawdzic czy wasz assistance dziala na wyspach!!! na pewno w ptu dwa lata temu kupowal moj brat (tylko tam bylo krotkoterminowe) i na bank nie dzialalo na wyspach.
Raul73 napisał(a):alutka9 napisał(a):pamietajcie zeby sprawdzic czy wasz assistance dziala na wyspach!!! na pewno w ptu dwa lata temu kupowal moj brat (tylko tam bylo krotkoterminowe) i na bank nie dzialalo na wyspach.
Przeczytaj kilka postów wstecz: Assistance PTU (teraz Gothear) nie działa już w Chorwacji - nigdzie, ani na wyspach, ani na lądzie!
mrarek napisał(a):byłem teraz 2 tygodnie w CRO.
miałem ubezpieczenie w GENERALI dla 2+2. wyszło coś ok. 130 PLN za rodzinkę. stawki były jakieś wysokie.
akurat się przydało, bo synek wyhaczył ospę więc do balnicy trzeba było jechać...
mówili - kup ubezpieczenie, bo są jeżowce... a tu nic w morzu nie było
Jozzy22 napisał(a):Raul73 napisał(a):alutka9 napisał(a):pamietajcie zeby sprawdzic czy wasz assistance dziala na wyspach!!! na pewno w ptu dwa lata temu kupowal moj brat (tylko tam bylo krotkoterminowe) i na bank nie dzialalo na wyspach.
Przeczytaj kilka postów wstecz: Assistance PTU (teraz Gothear) nie działa już w Chorwacji - nigdzie, ani na wyspach, ani na lądzie!
Dlaczego twierdzisz,że nie działa w Chorwacji?Sam niedawno byłem się dowiadywać i nikt mi nic nie powiedział,że w Chorwacji jest bezużyteczne?!
jara napisał(a):mrarek napisał(a):GENERALI:
- 2 tygodnie
- 2+2 osoby
KL - 80 000
ASS1 - 80 000
NNW - 20 000
OCo - 20 000 (OC na osobę)
OCr - 20 000 (OC na osobę)
138 PLN
U brokera czy przez internet?