..jeżeli masz takie jak napisałeś z tym samochodem zastępczym to bardzo dobre [/quote]
Właśnie na początku myslałem że kiepskie. Bo w razie czego nie będzie hol do POL. Ale po co do PL holować? Na spokojnie przemyslałem temat jak można by docholować gdzieś do ASO albo Pana kazia celem naprawy tam gdzieś na miejscu. W PL czy tam gdzieś zawsze trzeba zabulić i naprawić Myślałem że jest coś lepszego . Ale tfu tfu wypluć niech nic się nie dzieje [/quote]
Niedzwiad możesz napisać jaka jest cena za taki assistance?Czy jest limit wieku auta? Mam samo oc w avivie ale wydaje mi się że auto nie może być za stare [/quote]
A nie mam pojęcia stary. Za OC , AC , NNW i assistance płaciłem w wersji podstawowe 1900pln . No i za dokupienie assistance max babeczka do końca umowy tj. 12.2013 kazala mi dopłacić 118 zł. Ale jak Oni to wyliczyli to nie wiem;/ bo nigdy się nie połapiesz. Coś mnie wkręca żeby dokupić jakis pakiet komfort za 250 zł. I chyba to wezmę bo tam jest opieka medyczna do 15tyś.pln i cos jeszcze ale nie pamietam. Od dziś mam już luz w pracy więc od poniedziałku się tym zacznę interesować mocniej i mogę Ci dać znać