Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ubezpieczenie Na Wypadek Awarii

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
barkley1
Odkrywca
Ubezpieczenie Na Wypadek Awarii

Nieprzeczytany postnapisał(a) barkley1 » 29.05.2006 11:14

HEY

PYTANKO CZY UBEZPIECZACIE SIE NA WYPADEK AWARII SAMOCHODOWEJ?

JEŚLI TAK TO JAKIE FIRMAY POLECACIE?

CZY MIAŁ KTOŚ JUŻ PRZYPADEK POMOCY PODCZAS AWARII?? JAK TO WYGLĄDA??

NAPISZCIE

POZDRO
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 01.06.2006 16:06

zawsze assistance w PZU (OC mam gdzie indziej) za 1 miesiąc około 70 zł (jeśli dobrze pamietam)w wersji de lux. Nigdy mi się nie przydało, ale też zawsze je będę brał na wakację. Dodatkowo mam w PZM program pomocy w ramach członkowstwa (4 usługi w polsce i 2 za granicą), jest to typowa pomoc drogowa, nie oferuje nic poza usprawnienie auta na drodze lub holowanie, pozytyw to ubezpieczenie jest na kierowce (członka klubu) nie na samochód oraz brak minimalnej odległości od miejsca zamieszkania aby wezwać pomoc drogową, w ubezpieczalniach zazwyczaj to min 50 km od miejsca zamieszkania.
Dr.Watson
Croentuzjasta
Ubezpieczenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr.Watson » 04.06.2006 14:07

Ubezpieczam się dodatkowo w PZU na wyjazd 3-tyg. Asisstance LUX
ok 60PLn plus ubezpieczenie zdrowotne/asistance Trawel/ dla całej rodziny 2+1 /LUX/ok 200PLN.
Przezorny zawsze ubezpieczony!!!!!
P.S/nie jestem pracownikiem zadnej ubezpieczalni/ale wole miec spokojną głowę w razie nagłych wypadków!!!
Pozdro!!
piotr.liwoch
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.liwoch » 06.06.2006 12:39

potwierdzam. Ja też jade na zorganizowane wczasy i jestem ubezpieczony na zdrowie, ale dodatkowo wykupuje ubezpieczenie na samochód. Ok. 50 zł na 2 tyg. w PZU.
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 06.06.2006 12:43

Ja tez wykupiłam assistance w PZU to tylko 50zł na 15dni a człowiek ma spokojna głowe w razie czego. Jeszcze nigdy sie nie przydałao ale licho nie śpi. :D

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone