fabio007 napisał(a):Z tego co czytam to w ADAC holowanie jest do 100 km.
To jakaś bzdura .. w pakiecie "plus" holowanie pod wskazany adres. Chyba nikt ich nie pobije
anlama napisał(a):fabio007 napisał(a):Z tego co czytam to w ADAC holowanie jest do 100 km.
To jakaś bzdura .. w pakiecie "plus" holowanie pod wskazany adres. Chyba nikt ich nie pobije
anlama napisał(a):http://jazdawde.pl/portal.htm?show=4
Z doświadczenia kilku znajomych wiem że nie ma większego problemu. Auto się zepsuło przyjeżdżają i zawożą do domu...
Sol-Wagon napisał(a):Ale chyba pod warunkiem braku możliwości naprawy...
A infolinia pewnie w barbarzyńskim języku?
anlama napisał(a):fabio007 napisał(a):Z tego co czytam to w ADAC holowanie jest do 100 km.
rodzynpatryk napisał(a):Jakiś czas temu wspominałem o ubezpieczeniu swojego auta w PZU, dzisiaj wykupiłem konkretną polisę i mogę przestawić moje warunki. To dla tych, którzy mają różne informacje na temat wieku pojazdu itp.
Auto, jakim jadę (ubezpieczam), to VW Polo III z 1998 roku więc swoje latka już ma, silnik 1,9 TDi 90KM, przebieg około 175kkm.
Ze względu posiadania OC w MTU, musiałem dobrać jakiekolwiek ubezpieczenie w PZU - wziąłem MC (minicasco). Tak więc, ASS z holowaniem do 1000km i MC, składka za Polówkę wynosi 507 zł.
rodzynpatryk napisał(a):Jakiś czas temu wspominałem o ubezpieczeniu swojego auta w PZU, dzisiaj wykupiłem konkretną polisę i mogę przestawić moje warunki. To dla tych, którzy mają różne informacje na temat wieku pojazdu itp.
Auto, jakim jadę (ubezpieczam), to VW Polo III z 1998 roku więc swoje latka już ma, silnik 1,9 TDi 90KM, przebieg około 175kkm.
Ze względu posiadania OC w MTU, musiałem dobrać jakiekolwiek ubezpieczenie w PZU - wziąłem MC (minicasco). Tak więc, ASS z holowaniem do 1000km i MC, składka za Polówkę wynosi 507 zł.
fabio007 napisał(a):anlama napisał(a):fabio007 napisał(a):Z tego co czytam to w ADAC holowanie jest do 100 km.
Czy bzdura to nie wiem. Mój wpis opiera się na tym, co znalazłem: https://www.starter24.pl/jak-kupic-ubezpieczenie-adac/
anlama napisał(a):rodzynpatryk napisał(a):Jakiś czas temu wspominałem o ubezpieczeniu swojego auta w PZU, dzisiaj wykupiłem konkretną polisę i mogę przestawić moje warunki. To dla tych, którzy mają różne informacje na temat wieku pojazdu itp.
Ciekaw jestem na jakich warunkach w PZU zholują Ci auto......
bigredone napisał(a):anlama napisał(a):rodzynpatryk napisał(a):Jakiś czas temu wspominałem o ubezpieczeniu swojego auta w PZU, dzisiaj wykupiłem konkretną polisę i mogę przestawić moje warunki. To dla tych, którzy mają różne informacje na temat wieku pojazdu itp.
Ciekaw jestem na jakich warunkach w PZU
Na zasadach opisanych w języku polskim w OWU. W przeciwieństwie do ADAC. Pokazane przez ciebie wyżej zapisy Adac są tylko częściową interpretecją Polaka tam zamieszkałego i zostały przetłumaczone jak się wydaje kilka lat temu.
anlama napisał(a):bigredone napisał(a):anlama napisał(a):rodzynpatryk napisał(a):Jakiś czas temu wspominałem o ubezpieczeniu swojego auta w PZU, dzisiaj wykupiłem konkretną polisę i mogę przestawić moje warunki. To dla tych, którzy mają różne informacje na temat wieku pojazdu itp.
Ciekaw jestem na jakich warunkach w PZU
Na zasadach opisanych w języku polskim w OWU. W przeciwieństwie do ADAC. Pokazane przez ciebie wyżej zapisy Adac są tylko częściową interpretecją Polaka tam zamieszkałego i zostały przetłumaczone jak się wydaje kilka lat temu.
No i ok. Niech tak zostanie. Pl towarzystwa sa najlepsze
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi