Właśnie o to mi chodzi by nie zostac na lodzie 1000km od domu.
Mam OC i AC w Liberty.
Auto to A6 z 2006r.
qordian napisał(a):Właśnie o to mi chodzi by nie zostac na lodzie 1000km od domu.
Mam OC i AC w Liberty.
Auto to A6 z 2006r.
grzesiek-swidnica napisał(a):Dla nowych klientów chcących zakupić OC i Assistance z limitem do 1000 km w PZU taka niemiła informacja: dziady z PZU postanowili zlikwidować zniżkę dla nowych klientów i tym samym średnio taki pakiet podrożał o 150 zł.
anakin napisał:
creep22 napisał(a):
Czy ktoś z was miał okazję korzystać z ass dodawanego do eurokonta w pekao sa? Obsługuje go Allianz. Zastanawiam się czy jest sens dokupować coś krótkoterminowego skoro mam takowe.
To obejmuje holowanie do najbliższego warsztatu, albo serwisu, nie dalej niż 100 km od miejsca awarii.
Korzystałem dwa razy , funkcjonuje to bez zarzutu...
Nie płacisz za holowanie, płacisz za usługę wykonaną w serwisie.
Mowa o eurokoncie aktywnym plus, bo nie wiem czy o tym samym rozmawiamy.
creep22 napisał(a):anakin napisał(a):Mowa o eurokoncie aktywnym plus, bo nie wiem czy o tym samym rozmawiamy.
eurokonto aktywne plus, dokładnie
majchrzy napisał(a):grzesiek-swidnica napisał(a):Dla nowych klientów chcących zakupić OC i Assistance z limitem do 1000 km w PZU taka niemiła informacja: dziady z PZU postanowili zlikwidować zniżkę dla nowych klientów i tym samym średnio taki pakiet podrożał o 150 zł.
Hehe a już miałem wykupić taniej będzie wziąśc linkę i sie podczepić pod kogoś
KarKoz napisał(a):AdamBeata napisał(a):trajano napisał(a):Ass w PZU na Europę, bez limitu km i holowanie 1.000 km bez oc u nich kosztuje 815 zł. Z oc wyszło mi 1215 zł z 60% zniżką na OC.
Mam taka multiagencję niedaleko domu i już od paru lat u nich ubezpieczam wszystko co potrzebuję i oni w niektórych wypadkach mają bardziej rzetelne wiadomości niż bezpośrednio w danej firmie.
Próbowaliśmy dzisiaj samo ass w PZU to rozszerzone zrobić na 1000km i system nie przepuszczał. Dopiero po wbraniu OC u nich przeszło i wyszło razem jakieś 1000zł, z tego 600 OC i 400 ass, a że OC mi się kończy zaraz po wakacjach to chyba wykupię tamto zaraz przed wyjazdem.
Na auta ponad 18 lat praktycznie nie ma żadnej innej opcji ass.
Można to Assistance wykupić z MiniCasco. Ja dzisiaj wykupiłem na 12-letnie auto.
fabio007 napisał(a):
Ja mam wykupione już drugi raz z rzędu to MiniCasco w PZU. Auto 18-letnie. Koszt w zeszłym roku to 400 zł, więc bardziej mi się 'opłaca' wykupić na cały rok, niż szukać jakiegoś dodatkowego tylko na wakacyjny dwutygodniowy wyjazd
Zdarzyło mi się sprawdzić jak działa to w Polsce i działa Laweta była w pół godziny, po godzinie od zaistnienia zdarzenia siedziałem już w aucie zastępczym Złego słowa powiedzieć nie mogę
andrzej.ch napisał(a):czy do auta zastępczego wymagana jest karta kredytowa?jak to w ogóle wygląda z tym autem zastępczym?podpisujemy jakieś papiery i co?w drogę?
maciejdm1 napisał(a):anakin napisał:
creep22 napisał(a):
Czy ktoś z was miał okazję korzystać z ass dodawanego do eurokonta w pekao sa? Obsługuje go Allianz. Zastanawiam się czy jest sens dokupować coś krótkoterminowego skoro mam takowe.
To obejmuje holowanie do najbliższego warsztatu, albo serwisu, nie dalej niż 100 km od miejsca awarii.
Korzystałem dwa razy , funkcjonuje to bez zarzutu...
Nie płacisz za holowanie, płacisz za usługę wykonaną w serwisie.
Mowa o eurokoncie aktywnym plus, bo nie wiem czy o tym samym rozmawiamy.creep22 napisał(a):anakin napisał(a):Mowa o eurokoncie aktywnym plus, bo nie wiem czy o tym samym rozmawiamy.
eurokonto aktywne plus, dokładnie
Ja korzystałem w 2012 roku i miałem holowanie 400 km.Może teraz coś się zmieniło.
andrzej.ch napisał(a):czy do auta zastępczego wymagana jest karta kredytowa?jak to w ogóle wygląda z tym autem zastępczym?podpisujemy jakieś papiery i co?w drogę?
fabio 007 mógłbyś napisać jak wygląda cała procedura z autem zastępczym w PZU?
kaeres napisał(a):fabio007 napisał(a):
Ja mam wykupione już drugi raz z rzędu to MiniCasco w PZU. Auto 18-letnie. Koszt w zeszłym roku to 400 zł, więc bardziej mi się 'opłaca' wykupić na cały rok, niż szukać jakiegoś dodatkowego tylko na wakacyjny dwutygodniowy wyjazd
Zdarzyło mi się sprawdzić jak działa to w Polsce i działa Laweta była w pół godziny, po godzinie od zaistnienia zdarzenia siedziałem już w aucie zastępczym Złego słowa powiedzieć nie mogę
Za 4 stówy rocznie powinni jeszcze obiad z winkiem postawić (dla całej rodziny) .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi