viltob08 napisał(a):Mam pytanie odnośnie doubezpieczenia samochodu, którego nie jest się właścicielem (służbowe). Ktoś praktykował? Można tak?
szaki17 napisał(a):viltob08 napisał(a):Mam pytanie odnośnie doubezpieczenia samochodu, którego nie jest się właścicielem (służbowe). Ktoś praktykował? Można tak?
Ubezpieczenie wykupujesz na auto nie na osobę, więc chyba można. Zawsze możesz dopytać na infolini .
bigredone napisał(a):szaki17 napisał(a):viltob08 napisał(a):Mam pytanie odnośnie doubezpieczenia samochodu, którego nie jest się właścicielem (służbowe). Ktoś praktykował? Można tak?
Ubezpieczenie wykupujesz na auto nie na osobę, więc chyba można. Zawsze możesz dopytać na infolini .
Otóż odwrotnie.
Z wyjątkiem tego Adac-u i ew. dopisanych ass. do produktów bankowych.
nitomen napisał(a):
.moze ktos zna jeszcze inna firme z Assistance ale bez oc ?
szaki17 napisał(a):A po za tym AXA ma dobrą ofertę i sam u nich wykupię Assistance .
trajano napisał(a):Ass w PZU na Europę, bez limitu km i holowanie 1.000 km bez oc u nich kosztuje 815 zł. Z oc wyszło mi 1215 zł z 60% zniżką na OC.
nitomen napisał(a):witam
mam auto ubezpieczone w BTA , assistanca nie bralem bo glownie jeżdżę kolo domu, wiec w razie W lawete sie zalatwi . Jak ze w tym roku jade do Cro i na 2 dni i do Czarnogory, rozgladam sie za Assistancem na 15 dni . Jedyne co udalo mi sie zalatwic to w AXA - wszystkie inne firmy jakie pytalem maja Assistance tylko z OC ..moze ktos zna jeszcze inna firme z Assistance ale bez oc ?
nitomen napisał(a):witam
mam auto ubezpieczone w BTA , assistanca nie bralem bo glownie jeżdżę kolo domu, wiec w razie W lawete sie zalatwi . Jak ze w tym roku jade do Cro i na 2 dni i do Czarnogory, rozgladam sie za Assistancem na 15 dni . Jedyne co udalo mi sie zalatwic to w AXA - wszystkie inne firmy jakie pytalem maja Assistance tylko z OC ..moze ktos zna jeszcze inna firme z Assistance ale bez oc ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi