KarKoz napisał(a):Nie wiem czy można osobno wypowiadać, ja wypowiedziałem i jedno i drugie.
jurow napisał(a):zawarłem umowę na Assistance do 1000 km ...po przyjeżdzie z CRO okazało się że żona zapomniała i nie przelała zapłaty za tą umowę .Teraz PZU domaga sie zapłaty a mnie teraz ta polisa jest teraz niepotrzebna ...płacić czy nie ...
jurow napisał(a):zawarłem umowę na Assistance do 1000 km ...po przyjeżdzie z CRO okazało się że żona zapomniała i nie przelała zapłaty za tą umowę .Teraz PZU domaga sie zapłaty a mnie teraz ta polisa jest teraz niepotrzebna ...płacić czy nie ...
Alize 1800 napisał(a):Ja również przed wyjazdem zakupiłem opcję z holowaniem w PZU: MC+ASS cały rok za 327 zł i jak pisałem wcześniej nie będę wypowiadał tej polisy, bo może się przydać - jakiś wyjazd w Polskę, nad jezioro, tym bardziej, że skorzystam z tej agencji zawierając nowe ubezpieczenie OC.jurow napisał(a):zawarłem umowę na Assistance do 1000 km ...po przyjeżdzie z CRO okazało się że żona zapomniała i nie przelała zapłaty za tą umowę .Teraz PZU domaga sie zapłaty a mnie teraz ta polisa jest teraz niepotrzebna ...płacić czy nie ...
Ciekawe jakby polisa się przydała - gdzieś byś szukał wytłumaczeń
robert22313 napisał(a):Alize 1800 napisał(a):Ja również przed wyjazdem zakupiłem opcję z holowaniem w PZU: MC+ASS cały rok za 327 zł i jak pisałem wcześniej nie będę wypowiadał tej polisy, bo może się przydać - jakiś wyjazd w Polskę, nad jezioro, tym bardziej, że skorzystam z tej agencji zawierając nowe ubezpieczenie OC.jurow napisał(a):zawarłem umowę na Assistance do 1000 km ...po przyjeżdzie z CRO okazało się że żona zapomniała i nie przelała zapłaty za tą umowę .Teraz PZU domaga sie zapłaty a mnie teraz ta polisa jest teraz niepotrzebna ...płacić czy nie ...
Ciekawe jakby polisa się przydała - gdzieś byś szukał wytłumaczeń
nieopłacona polisa nie jest przydatna....
jogi125 napisał(a):miałem podobną sytuacje ...zawarłem umowę na Moto-assistance do 1000 km W PZU ....w czasie podróży za granicą miałem awarię auta i zgłosiłem do PZU 0 holowanie do Kraju ..pani z PZU powiedziała że umowa ich nie obowiązuje gdyż jest nie opłacona ...zapomniałem przelać pieniędzy...musiałem samochód holować na własny koszt ...po przyjeżdzie do kraju przyszło mi powiadomienie do zapłacenia składki za umowę Moto-assistance...płacić czy nie płacić...
sneer napisał(a):robert22313 napisał(a):czyli ta wersja premium jest za 21zł? trzeba złożyć wypowiedzenie? bo będą co miech kasę pobierać i wkupić też trzeba wcześniej, ubezpieczają auta powyżej 10 lat? na holowanie jest limit 1tys. PLN :
Tak, wersja premium jest za 21 zł. Miałem to wykupione jakiś czas temu, nie miałem jednak (na szczęście) okazji, aby z niego skorzystać, więc nie wiem, czy dobrze działa w praktyce.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi