Szanowni Koledzy, szukam tematu o ubezpieczeniu w ADAC, było kiedyś opisane na Forum że jest to jedno z najlepszych ubezpieczeń, wystawiane na osobę a nie auto. Moje pytanie; czy jest to możliwe i ewentualnie jak tego dokonać.
Pzd be-ja
be-ja napisał(a):Szanowni Koledzy, szukam tematu o ubezpieczeniu w ADAC, było kiedyś opisane na Forum że jest to jedno z najlepszych ubezpieczeń, wystawiane na osobę a nie auto. Moje pytanie; czy jest to możliwe i ewentualnie jak tego dokonać.
Pzd be-ja
be-ja napisał(a):Ja wybieram się na 18 dni, więc cena będzie inna. Bardzo prawdopodobne że załapię się na polisę miesięczną (AXA 170zł mc).
Pzd be-ja
be-ja napisał(a):Na kraj mam pakiet OC AC w Gothaer.. 240zł też jestem skłonny zaakceptować za w miarę sensowną ochronę.
Pzd be-ja
beemwu napisał(a):dziś byłem w multiagencji ubezpieczeniowej i dupa... nikt nie ma ubezp na 1000 km. jedynie 100, 150, 250 itp. W PZU trzeba miec OC zeby dali assistance... OC mam w Proama... jakie wyjscie polecanie???
mfind napisał(a):beemwu napisał(a):dziś byłem w multiagencji ubezpieczeniowej i dupa... nikt nie ma ubezp na 1000 km. jedynie 100, 150, 250 itp. W PZU trzeba miec OC zeby dali assistance... OC mam w Proama... jakie wyjscie polecanie???
Eeee to w sumie dziwnie Ci powiedzieli, bo właśnie jeden z plusów oferty PZU to to, że można je wykupić nawet jeśli nie masz u nich OC/AC - wtedy jedynie jest droższe. Zadzwoń dla porównania na infolinię, tam będziesz miał info z pierwszej ręki.
Pozdrawiam,
Łukasz
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi