Alize 1800 napisał(a):Pewnie wszystko zależy od awarii auta, tylko "mało znający się" na mechanice na gorąco trudno będzie ocenić: czy mechanik (naprawi lub nie) czy powrót na lawecie do PL? Odpukać: w razie wypadku - szkody duże - warsztat nie zdoła naprawić auta i wtedy zostaje tylko holowanie do PL!
Jest możliwość może taka: doholować do warsztatu "z kieszeni": i będą 2 opcje: albo da się naprawić i skorzystać z polisy lub się nie da i powrót w kabinie holownika!
Alize 1800 napisał(a):Jest możliwość może taka: doholować do warsztatu "z kieszeni": i będą 2 opcje: albo da się naprawić i skorzystać z polisy lub się nie da i powrót w kabinie holownika!
Co to znaczy "malo znajacy sie na mechanice"?[/quote]amatus1 napisał(a):
Alize 1800 napisał(a):Tzn. jaka niska cena za komplet? Jednemu niska 200 zł , drugiemu - 2000 zł! Jakie auto, rocznik itd.
Alize 1800 napisał(a):Temu wspomniałem, żeAlize 1800 napisał(a):Jest możliwość może taka: doholować do warsztatu "z kieszeni": i będą 2 opcje: albo da się naprawić i skorzystać z polisy lub się nie da i powrót w kabinie holownika!Co to znaczy "malo znajacy sie na mechanice"?amatus1 napisał(a):
Alize 1800 napisał(a):Chyba nie każdy: bo nie będzie wiedział czy powietrze zeszło przez wentyl czy przez siedzący "szwagier" na bieżniku.
Przy pompowaniu opony ja przynajmniej rąk nie brudzę i w tym przypadku z assistance nie będę korzystał.
Skończmy - co dewagujemy to jest poza tematem.
rufus295 napisał(a):Umowa jest na rok, z tym że w ciągu 30 dni możesz ją wypowiedzieć
No to b.dobre warunki - dostanę dane (adres, telefon) tej agencji?KarKoz napisał(a):Tak pro forma...
Dzisiaj wykupiłem ASS z holowaniem 1000km + Minicasco w PZU. ASS - 204PLN, MC - 139PLN. ASS działające 20km od domu, MC z 20% udziałem własnym. Auto 11 letnie, OC w Proama.
Więc da się, jeśli komuś agent mówi, że się nie da to pięknie mu dziękujemy i idziemy do innej agencji.
Pozdrowienia i oby nam się te ubezpieczenia na nic zdały.
Alize 1800 napisał(a):Podaj dane do tej agencji, może skorzystam, zakupię tę polisę na odległość - mam jeszcze trochę czasu.
Na jaki okres: krotkoterminowa czy na cały rok?
KarKoz napisał(a):Tak pro forma...
Dzisiaj wykupiłem ASS z holowaniem 1000km + Minicasco w PZU. ASS - 204PLN, MC - 139PLN. ASS działające 20km od domu, MC z 20% udziałem własnym. Auto 11 letnie, OC w Proama.
Więc da się, jeśli komuś agent mówi, że się nie da to pięknie mu dziękujemy i idziemy do innej agencji.
Pozdrowienia i oby nam się te ubezpieczenia na nic zdały.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi