Re: Ubezpieczenie Moto-assistance
napisał(a) alutka9 » 10.06.2015 15:47
tomygood napisał(a):walp napisał(a):KarKoz napisał(a):walp napisał(a):KarKoz napisał(a):Ja wykupuję Minicasco w PZU a do tego Assistance z holowaniem do 1000km. W moim przypadku (nie mam OC w PZU) będzie to koszt 350zł. Wydaje mi się, że to dobra oferta...
Te 350 zł, to jest w Twoim przypadku koszt samego Assistance z holowaniem do 1000 km, czy łącznie z MC?
Łącznie, MC +ASS
Hmm, ja za Assistance "Pomoc w drodze" w wersji Super z holowaniem do 1000 km + MC płacę 488 zł.
Właśnie rozmawiałem z konsultantką PZU w Warszawie i powiedziała mi że jeżeli nie mam OC w PZU to nie ma możliwości zakupu MC+Assistance z holowaniem do 1000km,to kto w końcu udziela prawdziwych informacji?
masz prawo zakupic ubezpieczenie mc i do tego ass w pełnym zakresie,warunek- agencja która pracuje na starym systemie,multiagencje lub salony samochodowe mogą to jeszcze sprzedawać.
w nowym systemie a działają już na nim w całym kraju z tym że na razie tylko w agencjach wyłącznych- nie ma już produktu minicasco a jest autocasco mini-zakres większy (min działa za granicą) ale cena też wyższa.