te kiero napisał(a):Dyrier napisał(a):Pamiętajcie, aby to ubezpieczenie wykupić kilka dni przed wyjazdem aby działało a nie w dniu wyjazdu. Spytajcie ubezpieczyciela.
wg mojej agentki koniecznie 7 dni przed wyjazdem
te kiero napisał(a):zapytałem jeszcze o "aneksy", o których była mowa na forum... agentka nie była zaskoczona, potwierdziła, że takowe się pojawiły, ale szybko zostały anulowane i nie dotarły nawet do większości agencji
ołowiany napisał(a):sanchopan. Pokaż te aneksy i będziemy mieli jasność. Jeśli ty podpisałeś umowę z aneksami to ciebie one dotyczą być może.
sanchopan napisał(a):ołowiany napisał(a):sanchopan. Pokaż te aneksy i będziemy mieli jasność. Jeśli ty podpisałeś umowę z aneksami to ciebie one dotyczą być może.
Nie podpisałem - jak poczytałem te aneksy, to póki co nie podpisałem. Mogę - i to robię - odwlec jeszcze w czasie podpisanie, mogę to zrobić w dowolnym momencie, a skoro nie muszę to zrobię jak będzie taka potrzeba.
Nie wiem czy aneksy wycofali, nie interesowałem się w ostatnim czasie tą sprawą - życzyłbym sobie i Wam, żeby tak było.
ołowiany napisał(a):sanchopan napisał(a):ołowiany napisał(a):sanchopan. Pokaż te aneksy i będziemy mieli jasność. Jeśli ty podpisałeś umowę z aneksami to ciebie one dotyczą być może.
Nie podpisałem - jak poczytałem te aneksy, to póki co nie podpisałem. Mogę - i to robię - odwlec jeszcze w czasie podpisanie, mogę to zrobić w dowolnym momencie, a skoro nie muszę to zrobię jak będzie taka potrzeba.
Nie wiem czy aneksy wycofali, nie interesowałem się w ostatnim czasie tą sprawą - życzyłbym sobie i Wam, żeby tak było.
Coś ........... A tu szukamy konkretów.
sanchopan napisał(a):glonik21 napisał(a):Assisstance z limitem 1000 km w PZu 254 zł ale w pakiecie z OC i AC
Tak, ale można TANIEJ, jeśli się zrezygnuje z opcji "pomoc w miejscu zamieszkania i okolicy" i wtedy kilkadziesiąt PLN mniej.
Bocian napisał(a):sanchopan napisał(a):glonik21 napisał(a):Assisstance z limitem 1000 km w PZu 254 zł ale w pakiecie z OC i AC
Tak, ale można TANIEJ, jeśli się zrezygnuje z opcji "pomoc w miejscu zamieszkania i okolicy" i wtedy kilkadziesiąt PLN mniej.
Raczej nie kilkadziesiąt...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi