clawis napisał(a):Jestem właśnie na etapie poszukiwania OC i AC z holowaniem.Potwierdzam najlepszą ofertę ma UNIQA w wersji PRESTIŻ limit Europa 1600 km.Wycena auta .
w UNIQA to 75000 zł.
A jaka cena pakietu?
clawis napisał(a):Jestem właśnie na etapie poszukiwania OC i AC z holowaniem.Potwierdzam najlepszą ofertę ma UNIQA w wersji PRESTIŻ limit Europa 1600 km.Wycena auta .
w UNIQA to 75000 zł.
Marlowe1994 napisał(a):PZU w wersji Super PL + EU ma rozszerzenie do holowania za granicą do 1600km.
Brasilia napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):PZU w wersji Super PL + EU ma rozszerzenie do holowania za granicą do 1600km.
Sprawdziłem to PZU i tu OC plus holowanie PL + EU 1600km chyba wychodzi lepiej niż w Uniqa pakiet OC + plus holowanie PL i EU 1600km (holowanie na pół roku). Samo OC ze wszystkimi zniżkami ~440 zł a holowanie na cały rok ~540 zł. Stówkę drożej niż kombinacja OC + holowanie 1600km (na pół roku) w Uniqa. Zyskujemy 6 miesięcy assistance za 100 zł. W kombinacji Uniqa OC i assistance na cały rok, koszt to już ponad 1300 zł.
clawis napisał(a):Kontaktowałem się agentem PZU.Porównując cenę oferty OC,AC i Asitance 1600 km w UNIQA i PZU niestety te same warunki ubezpieczenia w PZU to 750 zł więcej.Moze na Ferrari w gaziemaja upusty ale na Suzuki benzyna nie ma
clawis napisał(a):Dokładnie tak..Niestety ma tylko Vitarę samochód dla dziadka z fantazją
clawis napisał(a):Tak z AC jest bezgotówkowo i ori szyba w całej Europie niby nie ma utraty zniżek ale w histori jest już naprawa z AC.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi