Sol-Wagon napisał(a):compensa ma nawet 1 300 km, ale razem z AC...
dawidbryk napisał(a):Witam. Jak na ten rok wygląda kwestia assistance? Rozważam wariant prestiż w Uniqa ale mają limit 500 km holowanie , czy to wgl coś pomoże w przypadku awarii np. w Makarskiej?
empire13 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):compensa ma nawet 1 300 km, ale razem z AC...
No ale cena z AC zależy od wartości pojazdu i zniżek klienta.
Ja za oc+AC+ass bez limitu w generali zapłaciłem niecałe 1300zl. Ktoś inny zapłaci więcej, bo nie ma zniżek albo ma 2x droższe auto.
dawidbryk napisał(a):Witam. Jak na ten rok wygląda kwestia assistance? Rozważam wariant prestiż w Uniqa ale mają limit 500 km holowanie , czy to wgl coś pomoże w przypadku awarii np. w Makarskiej?
yanek37 napisał(a):empire13 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):compensa ma nawet 1 300 km, ale razem z AC...
Ja za oc+AC+ass bez limitu w generali zapłaciłem niecałe 1300zl. Ktoś inny zapłaci więcej, bo nie ma zniżek albo ma 2x droższe auto.
A jaka wartość auta..?
empire13 napisał(a):yanek37 napisał(a):empire13 napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):compensa ma nawet 1 300 km, ale razem z AC...
A jaka wartość auta..?
Ok 30 tys. Jeśli chcesz dokładnie wiedzieć to poszukam polisy
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi