teargas666 napisał(a):Ech, skoro nie da się w PZMot kupić to gdzie brać? :/
Bratwojciech napisał(a):teargas666 napisał(a):Ech, skoro nie da się w PZMot kupić to gdzie brać? :/
Ja robię tak. Mam ubezpieczenie w PZU. Miesiąc przed wyjazdem idę do mojego agenta i produkujemy stosowne pisemko z prośbą o możliwość rozszerzenia as i zwiększenie limitu holowania na 1200km. Pisemko frunie do centrali, a ta wyraża zgodę. Dopłacam i jest gitara. Mi ubezpieczenie kończy się w grudniu, a jadę w tym roku we wrześniu. Dzięki temu nie bule za cały rok.
Bratwojciech napisał(a):teargas666 napisał(a):Ech, skoro nie da się w PZMot kupić to gdzie brać? :/
Ja robię tak. Mam ubezpieczenie w PZU. Miesiąc przed wyjazdem idę do mojego agenta i produkujemy stosowne pisemko z prośbą o możliwość rozszerzenia as i zwiększenie limitu holowania na 1200km. Pisemko frunie do centrali, a ta wyraża zgodę. Dopłacam i jest gitara. Mi ubezpieczenie kończy się w grudniu, a jadę w tym roku we wrześniu. Dzięki temu nie bule za cały rok.
BartNS napisał(a):Nie jestem na bieżąco, ale tego tubetypuzpieczenia były tylko odsprzedawane. PZU, CUK, Aviva nie miało znaczenia bi tylko byly posrednikiem pewnie jest w OWU kto tak naprawdę świadczy usługi.
Ciężko zaoferować sensowną pomoc w promieniu 2000 km samemu TU za drogo
mchrob napisał(a):Będzie, że się czepiam. Ale trudno.
Mógłbyś przeczytać co publicznie napisałeś, a potem użyć funkcji edycji posta, żeby ogół mógł zrozumieć co miałeś na myśli?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi