gucio1955 napisał(a):Skoro o autostradach to zapytam. Jakie dokumenty musi mieć kierowca. Prawko to wiadomo, dowód rejestracyjny i ubezpieczenie. Ubezpieczyciel /Warta/ nie dał mi już takiego małego kwitka bo mówił że już nie potrzeba /wszystko mają w kompach/. Mam taki duży kwit. Coś jeszcze ?
Sol-Wagon napisał(a):gucio1955 napisał(a):Skoro o autostradach to zapytam. Jakie dokumenty musi mieć kierowca. Prawko to wiadomo, dowód rejestracyjny i ubezpieczenie. Ubezpieczyciel /Warta/ nie dał mi już takiego małego kwitka bo mówił że już nie potrzeba /wszystko mają w kompach/. Mam taki duży kwit. Coś jeszcze ?
a powiedziałeś że jeździsz za granicę?
Sol-Wagon napisał(a):gucio1955 napisał(a):Skoro o autostradach to zapytam. Jakie dokumenty musi mieć kierowca. Prawko to wiadomo, dowód rejestracyjny i ubezpieczenie. Ubezpieczyciel /Warta/ nie dał mi już takiego małego kwitka bo mówił że już nie potrzeba /wszystko mają w kompach/. Mam taki duży kwit. Coś jeszcze
marecky81 napisał(a):W UE kwitek ubezpieczenia nie jest wymagany. Wystarczy numer polisy i dane ubezpieczyciela, zwłaszcza numer infolinii. Można zapisać w telefonie, na kartce, albo mieć aplikację ubezpieczeniową.
clawis napisał(a):Mam aktualne dane ubezpieczenia w aplikacji smartfona m.Obywatel.
wasky77 napisał(a):No ja szukam ass z minimum 1200km. Tyle mam od siebie do punktu docelowego. A że np są takie ass że nawet bez limitu km ale to do max 10letnich aut hehe
do końca kwietnia muszę coś wykombinować a UNIQA sam ass prestiż 813zł...
clawis napisał(a):Honorowana nie jest ale dane:nr polisy i jej ważność zawsze jest do pokazania i przypomnienia.