rufus295 napisał(a):W tym roku pierwszy raz w Generali. Obym nie musiał sprawdzać:)
Kopia mojego
rufus295 napisał(a):W tym roku pierwszy raz w Generali. Obym nie musiał sprawdzać:)
skrzys napisał(a):Ludziska Kochani tak jak Ja w Chorwacji Zakochani pomóżcie: Mój sharan ma już 19 lat ale jest w dobrym stanie technicznym i planuję w sierpniu kolejny raz odwiedzić Chorwację a pod koniec lipca kończy mi się ubezpieczenie. Czy jest jakaś szansa na taki leciwy samochód uzyskać asistance tak ok. 1200km. Gdzie za ile? podpowiedzcie coś bo ja ciemny w tym temacie, czy brać normalne ubezpieczenie a dokupić ass w pzmot czy jakieś inne możliwości, nie chciałbym majątku zostawić u ubezpieczyciela. Co radzicie co polecacie????
skrzys napisał(a):Ludziska Kochani tak jak Ja w Chorwacji Zakochani pomóżcie: Mój sharan ma już 19 lat ale jest w dobrym stanie technicznym i planuję w sierpniu kolejny raz odwiedzić Chorwację a pod koniec lipca kończy mi się ubezpieczenie. Czy jest jakaś szansa na taki leciwy samochód uzyskać asistance tak ok. 1200km. Gdzie za ile? podpowiedzcie coś bo ja ciemny w tym temacie, czy brać normalne ubezpieczenie a dokupić ass w pzmot czy jakieś inne możliwości, nie chciałbym majątku zostawić u ubezpieczyciela. Co radzicie co polecacie????
skrzys napisał(a):po rozmowie z infolinią pzu: max holowanie 1200km oc + ass 1150zł, ewentualne rozszerzenie polisy do mini casco obniży kwotę do zapłaty o 7(siedem)zł a jak w innych to wygląda?
samo oc 470 za ass do 150km krajowy+145zł a na całą Polskę +200zł wychodzi że 1200km za granicę kosztuje 480zł na rok
yarko2000 napisał(a):skrzys napisał(a):po rozmowie z infolinią pzu: max holowanie 1200km oc + ass 1150zł, ewentualne rozszerzenie polisy do mini casco obniży kwotę do zapłaty o 7(siedem)zł a jak w innych to wygląda?
samo oc 470 za ass do 150km krajowy+145zł a na całą Polskę +200zł wychodzi że 1200km za granicę kosztuje 480zł na rok
Na poczatku kupowałem samo OC + assiatnce, ale później mądra pani (tak jak u Ciebie od razu )podpowiedziała, że za te pieniądze będę miał mini AC + OC +assistatnce. Po wszystkich przeliczeniach, okazało się ze jak wezmę pełne AC + OC + assiatnce a ona udzieli dodatkowo swojej 10% zniżki, to tak naprawde dopłace 21 zł w porównaniu do samego OC i assitance.
Polecam abys poszedł do jakiegos małego oddziału/przedstawiciela.
Na infolini mają z góry ustalone ceny, widełki i tyle. Przedstawiciel ma większe możliwości.
Jak chcesz to moge podesłać namiary do osoby u której ja kupowałem, lub spróbuj u siebie.
Face to face zawsze więcej można załatwić
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi