yarko2000 napisał(a):Wydaje mi się że OC nie można wypowiedzieć - chyba że sprzedajesz auto.
Albo inaczej, to jest ubezpieczenie obowiązkowe i wypowiedzieć można w każdej chwili ale polisa rozwiąże się w ostatnim dniu ubezpieczenia.
Czyli nie zostanie przedłużona w danej firmie.
Chyba najlepsze oferty Assistance uzyskujesz w momencie podpisywania całego pakietu (OC,AC,AS)
Nie trzeba mieć AC. Mamy tyko OC i AS i jest ok.yarko2000 napisał(a):Chyba najlepsze oferty Assistance uzyskujesz w momencie podpisywania całego pakietu (OC,AC,AS)
DominikI napisał(a):Chyba tylko nieliczni ubezpieczyciele umożliwiają zakup szerokiego assistance (takiego działającego ok 1000km od domu) bez wykupu AC. A jeżeli już to samochód musi spełniać kryteria wiekowe itd.
dids76 napisał(a):DominikI napisał(a):Chyba tylko nieliczni ubezpieczyciele umożliwiają zakup szerokiego assistance (takiego działającego ok 1000km od domu) bez wykupu AC. A jeżeli już to samochód musi spełniać kryteria wiekowe itd.
Mój samochód ma już 14lat (2008 rok). Mam samo OC i ASS na 1200km za granicą.
DominikI napisał(a):dids76 napisał(a):DominikI napisał(a):Chyba tylko nieliczni ubezpieczyciele umożliwiają zakup szerokiego assistance (takiego działającego ok 1000km od domu) bez wykupu AC. A jeżeli już to samochód musi spełniać kryteria wiekowe itd.
Mój samochód ma już 14lat (2008 rok). Mam samo OC i ASS na 1200km za granicą.
Czytałeś OWU czy tak jest? Jakie towarzystwo?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi