KarKoz napisał(a):dakard napisał(a):
P.S. Zna może ktoś jakieś Assistance gdzie pokrywają koszt naprawy po awarii?
Pozdr.
Takie rzeczy to chyba tylko w erze no ale może... przyłączam się do pytania,takie assistance byłoby dobre
biokd napisał(a):Ja wykupilem moto assistance w elvii na 2 tyg 76zł a dodatkowe ubezpieczenie podróżne na 2 tyg dla 2 osob w generali i zaplacilem tez 76zł. Generali ma assistance do 80tys zl, NNW do 10tys, OC na osobie 20tys a OC na mieniu 2tys i taki pakiecik dla 2 osob kosztuje 76zł:) a z ubezpieczeniem bagazu to koszt 99zl. Oczywiscie hospitalizacja, wszelkie transporty, zakup lekow itp tez jest w to wliczony.
biokd napisał(a):- naprawa pojazdu na miejscu zdarzenia
- holowanie pojazdu
- zakwaterowanie w hotelu dla kierowcy i pasażerów
- kontynuacja podróży do miejsca docelowego bądź powrót do miejsca zamieszkania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej
- pojazd zastępczy
- odbiór naprawionego pojazdu
- usługi informacyjne
http://www.elvia.pl/ubezpieczenia/samochodowe.html
biokd napisał(a):- naprawa pojazdu na miejscu zdarzenia
- holowanie pojazdu
- zakwaterowanie w hotelu dla kierowcy i pasażerów
- kontynuacja podróży do miejsca docelowego bądź powrót do miejsca zamieszkania na terenie Rzeczypospolitej Polskiej
- pojazd zastępczy
- odbiór naprawionego pojazdu
- usługi informacyjne
http://www.elvia.pl/ubezpieczenia/samochodowe.html
biokd napisał(a):gdybym miał starego rzęcha to pewnie zaplacilbym wiecej, a takie ubezpieczenie jest tylko i wylacznie dla mojego wewnetrznego spokoju. To po jaka cholere mam wydawac pelno kasy na 5 letnie auto, ktore na kazdym przegladzie nie ma zadnych wad, a holowanie to przeciez ostatecznosc... Czy ktos potrafi nienarzekac?:) to jest proste, naprawde:)
Nieważne ile ma lat, bo po drodze można spotkać nowe modele w, których coś tam siadło, a przegląd przecież przeszły bez problemu
To są zdarzenia losowe, że może np. siąść jakiś czujnik - na przeglądzie go sprawdzą?
Ale każdy kupuje co mu się podoba, więc miłego i bezproblemowego wyjazdu
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi