te kiero napisał(a):Ktoś pisał na forum, że jak jesteś stałym klientem, to takie pakiety Ci przysługują bez względu na limity przy przedłużaniu kolejnej umowy... nie chciałbym się o tym przekonywać na drodze, więc najważniejsze to zapis na umowie, choć ciekawe czy potem (przy ewent. sporze) ważniejsza będzie umowa czy owu.
Póki co otrzymałem w innym TU ofertę na 500km i nie widzę w owu ani nigdzie indziej kolidujących zapisów.
stachan napisał(a):te kiero napisał(a):Póki co otrzymałem w innym TU ofertę na 500km
Którego TU dotyczy ta oferta?
Rafi70 napisał(a):A może sprawdzał ktoś ofertę ADAC ? W Austrii ich partnerem jest QAMTC , w Polsce Starter. Około 2-3 lat temu interesowałem się ich ofertą gdy organizowałem wyjazdy na narty i asistance był bardzo korzystny przy składce rocznej ok.85 eur. Pamiętam ,że nie robili problemu z autami powyżej 10 lat , lecz nie wiem jak tam było z holowaniem .
te kiero napisał(a):Link4
W Allianz 2000 euro nie bedzie 2000 km liczy sie dojazd z 2 strony i załadunek opłaty drogowe itp
Trajgul napisał(a): Ale faktycznie może dopytam ile musiałbym dopłacić za wspomniane wyżej Prestige z limitem 800km.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi