KrisM napisał(a):mnie również interesuje czy ktoś miał do czynienia z ubezpieczeniem w SKIP. niektórzy zachwalają tutaj ADAC, ale mam wrażenie, że działa to super tylko w Niemczech. w innych krajach i tak usługi wykonują firmy, które mają umowy z ADAC. w Polsce jest to firma STARTER. poza tym limit holowania w ADAC to 200 euro. pewnie wystarczy to na 150 - 200 km. SKIP w największym pakiecie ma limit holowania w Polsce - do każdego wskazanego przez kierowcę miejsca a poza krajem do 800 km. więc to chyba lepsza oferta niż ADAC. ponawiam zapytanie Asi - czy ma ktoś z Was doświadczenie z tym assistance?
wierny62 napisał(a):KrisM napisał(a):mnie również interesuje czy ktoś miał do czynienia z ubezpieczeniem w SKIP. niektórzy zachwalają tutaj ADAC, ale mam wrażenie, że działa to super tylko w Niemczech. w innych krajach i tak usługi wykonują firmy, które mają umowy z ADAC. w Polsce jest to firma STARTER. poza tym limit holowania w ADAC to 200 euro. pewnie wystarczy to na 150 - 200 km. SKIP w największym pakiecie ma limit holowania w Polsce - do każdego wskazanego przez kierowcę miejsca a poza krajem do 800 km. więc to chyba lepsza oferta niż ADAC. ponawiam zapytanie Asi - czy ma ktoś z Was doświadczenie z tym assistance?
Tak kolego, z tego co wiem ADAC ma 200 euro do holowania do warsztatu, a jeżeli nie idzie naprawic auta to to do miejsca zamieszkania nawet z Chorwacji za darmo, także w innym towarzystwie tego nie znajdziesz....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi