zawikatie napisał(a):ja wlasnie wzialem assistance na 17 letnie auto - duzo ubezpieczalni nie chce ubezpieczac staruszków.
Assistance w compensie wyszlo mnie 200 zl na rok. Mam auto zastępcze na czas naprawy lub hotel. drobne naprawy na drodze jesli sie da.
moge w rok wykorzystac maks 3000 euro
mam pakiet komfort i w nim holowanie do 200 km w kraju i za granicą , ale są lepsze pakiety do 1100 km za granicą i bez limitu w polsce
zawikatie napisał(a):mam pakiet komfort i w nim holowanie do 200 km w kraju i za granicą , ale są lepsze pakiety do 1100 km za granicą i bez limitu w polsce
zawikatie napisał(a):to mnie teraz zdziwiliscie- ubezpieczenie zakupiłem oplaciłem i mam na to kwit.. nie wiem może dlatego ze kontynuuje OC od 3 lat? (wzruszam ramionami xD )
zawikatie napisał(a):wyjasnione. moglem tylko dlatego ze kiedy zawarlem pierwszą umowę na OC moje auto nie mialo 15 lat. gdybym nie byl w compensie od lat nie dałoby rady.
zawikatie napisał(a):Druga sprawa to, że nie ma takiej możliwości zeby doszło do sporządzenia umowy jeśli klient nie spełnia wymagań( agent wpisuje dane auta itp i jesli coś sie nie zgadza to po prostu nie ma możliwości bo system tego nie dopuszcza)
gertstary1 napisał(a):Witam,jade do CRO za 2,5 tygodnia 26 letnim autkiem,to już 4 podróz caravelki nad Adriatyk,asistance traktuje raczej jako uspokajacz głowy.Wykupiłem za 21 pln ubezpieczenie premium na miesiac w Mbanku,bez ograniczeń wiekowych,limit na holowanie 1000zl to jakies 250euro,na lawete do warsztatu wystarczy,choć warsztat mam w autku dobre jest asistance w PZMsos,ale maja tam limit7 osobowe autko a moja T4 jest 8 osób,pzdr i życze by nie trzeba było z tego korzystać
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi