pitor napisał(a):Od siebie dodam, że warto sprawdzić Liberty Direct. W OWU występuje wariant Assistane Prestiż z limitem holowania do 800 km choć musiałem sam to znaleźć bo doradca ubezpieczeniowy wspominał tylko o wersji premium...
pitor napisał(a):Nie do końca. Faktycznie został przejęty ale oferuje swoje ubezpieczenia. Można sprawdzić OWU na ich stronie.
Edit:
Nie liberty direct ale liberty ubezpieczenia.
amatus1 napisał(a):To jest za rok. Liczą od wartości auta bodajże 2.4 procent...Ale nie wiem co się zalicza do assistance, za bardzo mi nie zależało na assistance bo mam w banku i gwarancję mobilnosci ale jak będę odbierał w czwartek autko to się dokładniej dowiem i dam znać.
słoma79 napisał(a):amatus1 napisał(a):To jest za rok. Liczą od wartości auta bodajże 2.4 procent...Ale nie wiem co się zalicza do assistance, za bardzo mi nie zależało na assistance bo mam w banku i gwarancję mobilnosci ale jak będę odbierał w czwartek autko to się dokładniej dowiem i dam znać.
za rok...w 2018...jak to się skończy te pakiety po zakupie zawsze są korzystne, a potem już niekoniecznie
Otrzymałem dzisiaj ofertę, tak jak mówisz nie jest to już "Liberty Direckt" a "Liberty Ubezpieczenia". Ale na druku przelewu, jako "nazwa odbiorcy" widnieje AXA
Opcja ASS Prestige dostępna tylko razem z AC, więc w moim przypadku odpada
pitor napisał(a):
Niemożliwe. Sam mam wykupione OC+ASS PRESTIŻ na nowoubezpieczane auto. Skąd ta informacja ze sprzedają to tylko z AC?
słoma79 napisał(a):amatus1 napisał(a):To jest za rok. Liczą od wartości auta bodajże 2.4 procent...Ale nie wiem co się zalicza do assistance, za bardzo mi nie zależało na assistance bo mam w banku i gwarancję mobilnosci ale jak będę odbierał w czwartek autko to się dokładniej dowiem i dam znać.
.... te pakiety po zakupie zawsze są korzystne, a potem już niekoniecznie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi