Re: Ubezpieczenie Moto-assistance
napisał(a) lotnikwsk » 05.02.2017 20:08
szaki17 napisał(a):Jesteś pewny że PZU ubezpieczy auto tylko do 7 lat
Tak jestem pewny , ja w sierpniu jeszcze zapłaciłem na starych warunkach a później zaraz się zmieniło
amatus1 napisał(a):Masakra, czyżby w agencji nie byli doinformowani
Dokładnie , nie są doinformowani a szczególnie w małych miejscowościach gdzie najlepiej sprzedają się ubezpieczenia od ....niczego
A o dokładnych warunkach np. ASS nie maja zielonego pojęcia
Prosty przykład:
W tamtym roku pytałem agentki czy do otrzymania auta zastępczego za granicą RP potrzebna jest karta kredytowa,
grzecznie odpowiedziała że nie wie (nie dziwię się bo wszystkiego nie sposób ogarnąć ) ale zadzwoniła do Warszawy, przełożony odpowiedział że nie trzeba
Dobra , spokojnie jadę na Hvar , na promie spotykam Polaków , którzy kogoś z rodziny zostawili w Splicie bo się pasek urwał
okazuje się że ma takie samo ASS jak ja i nie dadzą im auta zastępczego bo nie ma karty kredytowej
Po powrocie do PL od razu idę do swojej agentki i mówię jaka jest prawda o aucie zastępczym za granicą , Ona od razu telefon do W-wy , przełożony nagle baranieje i mówi że oddzwoni za chwilę
Po chwili telefon i się okazuję że jednak kartę trzeba ( ale zaznacza że tylko za granicą) ......noż k..... a o co ja się pytałem przed wyjazdem