Smelbo napisał(a):Jaka cena i czy da sie zwiększyć zasieg?
Wejdź na stronę, znajdź agenta, weź telefon, wykręć numer i zapytaj - zrób coś samodzielnie.
el_guapo napisał(a):Smelbo napisał(a):Jaka cena i czy da sie zwiększyć zasieg?
Wejdź na stronę, znajdź agenta, weź telefon, wykręć numer i zapytaj - zrób coś samodzielnie.
Smelbo napisał(a):el_guapo napisał(a):Smelbo napisał(a):Jaka cena i czy da sie zwiększyć zasieg?
Ziomuś, to po co wrzucasz pytanie czy oferta jest ok? Jesli koszt tej oferty wynosi 1500zl to nie jest ok! Weź sie ogarnij.
el_guapo napisał(a):Smelbo napisał(a):el_guapo napisał(a):Smelbo napisał(a):Jaka cena i czy da sie zwiększyć zasieg?
Ziomuś, to po co wrzucasz pytanie czy oferta jest ok? Jesli koszt tej oferty wynosi 1500zl to nie jest ok! Weź sie ogarnij.
Dlatego "ziomuś", że nie dla wszystkich cena jest priorytetem, niektórzy cenią jakość produktu i spokój (i o to m.in. pytam), a ponadto z Twoich postów wynika, że tylko czekasz na info, bez wkładu ze swojej strony. EOT
el_guapo napisał(a):A co powiecie na ofertę Goather'a?............
drakul napisał(a):el_guapo napisał(a):A co powiecie na ofertę Goather'a?............
Czy ktoś z Forumowiczów miał w praktyce konieczność skorzystania z tego ubezpieczenia (Gothaer Auto Assistance Plus wersja Lux zakres Europa, całoroczne)??
el_guapo napisał(a):drakul napisał(a):el_guapo napisał(a):A co powiecie na ofertę Goather'a?............
Czy ktoś z Forumowiczów miał w praktyce konieczność skorzystania z tego ubezpieczenia (Gothaer Auto Assistance Plus wersja Lux zakres Europa, całoroczne)??
Okazuje się, że ten produkt nie funkcjonuje samodzielnie - trzeba mieć OC, AC w Gothaer
el_guapo napisał(a):drakul napisał(a):el_guapo napisał(a):A co powiecie na ofertę Goather'a?............
Okazuje się, że ten produkt nie funkcjonuje samodzielnie - trzeba mieć OC, AC w Gothaer
Smelbo napisał(a):rafal1435 napisał(a):ale sie ciesze ze nie polakomilem sie na pare złotych na OC w PZU i mam assistance do domu z Chorwacji
Gdzie tak masz ? Podaj link OWU
rafal1435 napisał(a):Smelbo napisał(a):rafal1435 napisał(a):ale sie ciesze ze nie polakomilem sie na pare złotych na OC w PZU i mam assistance do domu z Chorwacji
Jak to gdzie? Pakiet Assistance Super Europa z rozszerzonym limitem km do 1000
Wystarczy żeby ze środkowej dalmacji mnie dociągneli do Polski a w PL jest już bez limitu, do tego auto zastepcze na 7dni
Zresztą nawet jak bym na Makarska jechał te 1100km to podejrzewam że niezłego pecha musiał bym mieć żeby mi się zepsuło auto po tych 1000km, a nawet jeśli to tą reszte można dopłacić majątek to nie będzie
Smelbo napisał(a):rafal1435 napisał(a):Smelbo napisał(a):rafal1435 napisał(a):ale sie ciesze ze nie polakomilem sie na pare złotych na OC w PZU i mam assistance do domu z Chorwacji
Wystarczy żeby ze środkowej dalmacji mnie dociągneli do Polski a w PL jest już bez limitu, do tego auto zastepcze na 7dni
Zresztą nawet jak bym na Makarska jechał te 1100km to podejrzewam że niezłego pecha musiał bym mieć żeby mi się zepsuło auto po tych 1000km, a nawet jeśli to tą reszte można dopłacić majątek to nie będzie
Teraz jest zrozumiale, faktycznie dobry limit. Ile płaciłeś?
rafal1435 napisał(a):Smelbo napisał(a):rafal1435 napisał(a):Smelbo napisał(a):rafal1435 napisał(a):ale sie ciesze ze nie polakomilem sie na pare złotych na OC w PZU i mam assistance do domu z Chorwacji
Teraz jest zrozumiale, faktycznie dobry limit. Ile płaciłeś?
680zł OC + około 400zł za te Assistance, dokladnie nie pamietam ale wyszlo mnie to coś 1100zł
anlama napisał(a):Jakie wobec tego trzeba spełnić "warunki" żeby odholowali Ci auto do domu... Co się musi z..ać ??
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi