fabio007 napisał(a):lukasz1701 napisał(a):więc gdzie najlepiej to ubezpieczyć i jakie koszta się przygotować?
Sensownego ubezpieczenia na urlop to chyba nie ma Wykupienie na dwa tygodnie jest relatywnie drogie, biorąc pod uwagę zakup ubezpieczenia na cały rok. Ja mam kupione w PZU assistance, ale na cały rok, bo tak się bardziej opłaca, niż tylko na urlop Ale tu trzeba wykupić z miniAC (PZU).
W sumie lepiej mieć jakieś, niż żadne, ale które się sprawdzi to będzie wiadome jak się z niego skorzysta
Opisywałem swój przypadek skorzystania z mojego kilka stron wcześniej i nie mam zastrzeżeń, ale to było w kraju. Poza krajem mam nadzieję nie będę musiał tego sprawdzać
Żebyś nie musiał szukać to ja za swoje (18-letnie auto) zapłaciłem 400 zł z groszami, ale za cały rok, więc jeśli oferta za 129 zł jest tylko na wyjazd to sam widzisz, że bardziej opłaca się kupić na rok. Mi na pewno, bo zimą jeżdżę w góry, latem też kilka razy robię dłuższe trasy, w tym właśnie za granicę.
Oferta za 129 zł jest ważna do końca trwania mojej polisy - czyli do października tego roku.