Art_Ed napisał(a):To ja proszę o namiary na pana Józia
Wykosi ubezpieczalnie.
Nie będzie tanio Pan Juzio nie jest przyjacielem twojego ojca
Art_Ed napisał(a):To ja proszę o namiary na pana Józia
Wykosi ubezpieczalnie.
makisek napisał(a):Panie i Panowie!
Być może za niedługi czas, pojawi się coś ciekawego w ubezpieczeniach..
Z propozycją współpracy zawitała w moje skromne progi firma niemiecka, specjalizująca się w ubezpieczeniach assistance.
Zwrócili się do mnie (jako właściciela strony www.mojeadac.pl) z zapytaniem, jaki widzę potencjał POLSKICH klientów na NIEMIECKIE assistance na całą Europę.
Pierwsze rozmowy zwaliły mnie z nóg - przyznaję...
Bo jeżeli ktoś mi zadaje pytanie - czego oczekuje potencjalny POLSKI klient - to oni takie ubezpieczenie stworzą, wycenią i mogą sprzedawać... To jest wręcz niebywałe
Reasumując - być może uda się skonstruować coś, co będzie zlepkiem "dobrych" praktyk innych ubezpieczycieli - pytanie brzmi - ile to będzie kosztowało.....
Z drugiej jednak strony - w assistance oczekujemy przecież najprostszych rozwiązań, bez gwiazdki na dole :)
pozdro
ps
Ale niech mi nikt nie mówi, że będąc gdziekolwiek w Europie "kwit" niemieckiego ubezpieczenia nie budzi większego szacunku, niż z jakiegokolwiek innego kraju- o demoludach nie wspomnę
agabe napisał(a):czy chorwacja honoruje europejska karte ubezpieczenia EKUZ? to tak poza tematem
malina1959 napisał(a):agabe napisał(a):czy chorwacja honoruje europejska karte ubezpieczenia EKUZ? to tak poza tematem
Za każdym razem, kiedy odbierałam w NFZ-cie karty EKUZ, pani lub pan w okienku informowali, że karta obowiązuje tylko w państwach UE.
Pozdrawiam Gośka