)arek_c napisał(a):a ja dzisiaj zakupiłem w PTU wersję lux za 160 zł na 30 dni, a w cenie holowanie 700 km
[IMG=http://img833.imageshack.us/img833/5520/cci2012062700000.jpg][/IMG]
mamax napisał(a):Nie nie pracuje,opisałem swoje spostrzeżenia i tyle.
Każdy i tak sam wybiera ubezpieczyciela ja wiem jedno w PTU nie ubezpieczę żadnego auta nawet za 1/4ceny.
mamax napisał(a):Nie nie pracuje,opisałem swoje spostrzeżenia i tyle.
Każdy i tak sam wybiera ubezpieczyciela ja wiem jedno w PTU nie ubezpieczę żadnego auta nawet za 1/4ceny.
JackDaniels;) napisał(a):mamax napisał(a):Nie nie pracuje,opisałem swoje spostrzeżenia i tyle.
Święte słowa odradzam
PETERENZO napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):mamax napisał(a):Nie nie pracuje,opisałem swoje spostrzeżenia i tyle.
Święte słowa odradzam
Może ktoś z Was napisać konkretnie - dlaczego? A jeżeli nie PTU to gdzie się skierować? Osobiście nie korzystam i dotychczas nie korzystałem z ich usług, ale jest jedną z opcji do wyboru.
Proszę o konkretną podpowiedź.
PETERENZO napisał(a):Bartolski napisał(a):Ja kupiłem u ogolonego Siary. Za 7 osób na 17 dni zapłaciłem 318 zł. Leczenie po 80k zł, Nw 10k zł, OC 100k zł na osobę. OC wysokie ze względu na wyjazd z dziećmi.
My tu piszemy o assistance.
Bartolski napisał(a):PETERENZO napisał(a):Bartolski napisał(a):Ja kupiłem u ogolonego Siary. Za 7 osób na 17 dni zapłaciłem 318 zł. Leczenie po 80k zł, Nw 10k zł, OC 100k zł na osobę. OC wysokie ze względu na wyjazd z dziećmi.
Już poprawiłem na assistance
Czytałem dwa wątki na raz i pomyliłem
PETERENZO napisał(a):Bartolski napisał(a):PETERENZO napisał(a):Bartolski napisał(a):Ja kupiłem u ogolonego Siary. Za 7 osób na 17 dni zapłaciłem 318 zł. Leczenie po 80k zł, Nw 10k zł, OC 100k zł na osobę. OC wysokie ze względu na wyjazd z dziećmi.
Już poprawiłem na assistance
Czytałem dwa wątki na raz i pomyliłem
Właśnie dzwoniłem do Interrisk i niestety jak nie mam u nich OC to samego assistance nie można dokupić.