Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ubezpieczenie asistanse Jest takie

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomcioooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomcioooo » 27.06.2012 20:41

Dzięki :)
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 27.06.2012 21:43

arek_c napisał(a):a ja dzisiaj zakupiłem w PTU wersję lux za 160 zł na 30 dni, a w cenie holowanie 700 km :)
[IMG=http://img833.imageshack.us/img833/5520/cci2012062700000.jpg][/IMG]
)
Ja tez dzis kupiłam LUX w PTU na rok za 250. Oby sie nie przydało;P
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 27.06.2012 22:57

No gratuluje ...gorszego ubezpieczyciela nie spotkałem na swojej drodze.
A ubezpieczam średnio 8-11 aut w roku, na szczęście tylko raz dałem się namówić na to towarzystwo. Jak na razie ...tylko dwie sprawy w sądzie bo PTU zwleka i przeciąga wypłaty odszkodowań.
Nie będę się rozpisywał ale ta firma to jedne wielkie złodziejstwo- w TV było o niej sporo więc wszyscy wiedzą o czym piszę.
NIE POLECAM chyba ze ktoś lubi wydawać nie potrzebie pieniądze i ma dużo czasu na procesy.
:evil:
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 27.06.2012 23:02

Ja tez dzis kupiłam LUX w PTU na rok za 250. Oby sie nie przydało;P[/quote]
.........................................
A jaki w tym interes skoro PZU ma prawie to samo za 180zł
I nie będzie oszustwa, bo PTU to jedno złodziejstwo.
Czy ktoś korzystał z tej polisy.... :?: w/g mnie to wielka lipa
proszę zerknąć na forum o ubezpieczycielach
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 27.06.2012 23:08

Mr Mamax - że niby to PZU to takie idealne? Pracujesz dla nich?

W TV o PZU też było sporo i jeszcze więcej spraw się toczy w sądach. Chyba, że potrafisz to podważyć to daj proszę przykład, bo chętnie usunę niczym nie poparte wrażenie, że PZU wszystkich dyma...
Jestem na etapie szukania ubezpieczenia Assistance dlatego każdy argument jest dla mnie bardzo cenny.
mamax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mamax » 28.06.2012 07:59

Nie nie pracuje,opisałem swoje spostrzeżenia i tyle.
Każdy i tak sam wybiera ubezpieczyciela ja wiem jedno w PTU nie ubezpieczę żadnego auta nawet za 1/4ceny. :twisted:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 10:59

mamax napisał(a):Nie nie pracuje,opisałem swoje spostrzeżenia i tyle.
Każdy i tak sam wybiera ubezpieczyciela ja wiem jedno w PTU nie ubezpieczę żadnego auta nawet za 1/4ceny. :twisted:

Czy możesz tym samym przytoczyć jakieś argumenty za PZU w stosunku do innych ubezpieczalni, a szczególnie PTU?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.06.2012 11:04

Święte słowa :D odradzam :wink:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 11:07

JackDaniels;) napisał(a):

Może ktoś z Was napisać konkretnie - dlaczego? A jeżeli nie PTU to gdzie się skierować? Osobiście nie korzystam i dotychczas nie korzystałem z ich usług, ale jest jedną z opcji do wyboru.
Proszę o konkretną podpowiedź.
Bartolski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartolski » 28.06.2012 11:33

PETERENZO napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):

Może ktoś z Was napisać konkretnie - dlaczego? A jeżeli nie PTU to gdzie się skierować? Osobiście nie korzystam i dotychczas nie korzystałem z ich usług, ale jest jedną z opcji do wyboru.
Proszę o konkretną podpowiedź.

Ja kupiłem w Interrisk, wariant rozszerzony za 70zł. Warunki są tutaj http://www.interrisk.pl/dla_ciebie/samochod/assistance/
Mam znajomego brokera i trochę poszukał, żeby było najlepsze. Mam nadzieję, że dobrze polecił :D Tak samo z ubezpieczeniem kosztów leczenia i oc.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 11:43

Bartolski napisał(a):Ja kupiłem u ogolonego Siary. Za 7 osób na 17 dni zapłaciłem 318 zł. Leczenie po 80k zł, Nw 10k zł, OC 100k zł na osobę. OC wysokie ze względu na wyjazd z dziećmi.

My tu piszemy o assistance.
Bartolski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartolski » 28.06.2012 11:48

PETERENZO napisał(a):
Bartolski napisał(a):Ja kupiłem u ogolonego Siary. Za 7 osób na 17 dni zapłaciłem 318 zł. Leczenie po 80k zł, Nw 10k zł, OC 100k zł na osobę. OC wysokie ze względu na wyjazd z dziećmi.

Już poprawiłem na assistance :lol:
Czytałem dwa wątki na raz i pomyliłem
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 11:56

Bartolski napisał(a):
PETERENZO napisał(a):

Właśnie dzwoniłem do Interrisk i niestety jak nie mam u nich OC to samego assistance nie można dokupić. :(
Bartolski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartolski » 28.06.2012 12:03

PETERENZO napisał(a):
Bartolski napisał(a):
PETERENZO napisał(a):

Właśnie dzwoniłem do Interrisk i niestety jak nie mam u nich OC to samego assistance nie można dokupić. :(

Spróbuj przez jakiegoś brokera, oni potrafią się przebić, ja też mam oc w innej firmie.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.06.2012 12:14

A miał ktoś doświadczenia z Generali?
Mają Assistance na 15 dni za jedyne 58zł 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Ubezpieczenie asistanse Jest takie - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone