Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tzw. wyjazd w ciemno

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser
Re: wyjazd w ciemno -refleksje

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.04.2006 22:22

jack_2000 napisał(a):WITAM OPOLAN !!! 2 lata temu byłem w Czarnogórze - super wakacje -

Czy jest tu na cro-pl Twoja relacja?
Pozdrawiam :wink:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 04.04.2006 09:48

madzia1981 napisał(a):Ja jadę czwarty rok i rezerwację uważam za słuszną. Bo po tylu godzinach jazdy nie mam głowy do oglądania ofert gospodarzy i targowania się z nimi :D Ale to moja opinia,pewnie są rózne-jednak wolę nie jechać w ciemno. Pozdrawiam cieplutko!

Popieram jak najbardziej po całej nocy za kółkiem mam dosyć oglądania, szukania i łażenia po wiochach. Jadę 2 rok z b.p. płacę 120 pln za rezerwacje i jak przyjeżdżam wo walę się do wyra i chrapię. A w Polsce widze co mi oferują. :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 06.04.2006 23:12

A po co spędzać całą noc za kółkiem?Za te 120PLN można się calutką noc przespać spokojnie w połowie trasy,na drugi dzień w rozsądnej porze,wypoczęty przyjeżdżasz na miejsce i masz kilka godzin na oglądanie,wybrzydzanie,targowanie(5X w Chorwacji w ciemno ,w tym na Istrii w Premanturze)
Pozdrawiam.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 07.04.2006 07:09

wojan napisał(a):A po co spędzać całą noc za kółkiem?Za te 120PLN można się calutką noc przespać spokojnie w połowie trasy,na drugi dzień w rozsądnej porze,wypoczęty przyjeżdżasz na miejsce i masz kilka godzin na oglądanie,wybrzydzanie,targowanie(5X w Chorwacji w ciemno ,w tym na Istrii w Premanturze)
Pozdrawiam.

OK ale w nocy jadę o 25% krócej, nie stoję w korkach i jest o wiele mniejszy ruch. Rano tj. 3.00-5.00 w czerwcu w cro na autostradzie nie ma wcale aut, tylko Ty i droga. Palce lizać. Więc po co spać gdzieś w Austrii w miejscu, w którym i tak nie mogę zasnąć?
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone