A własciwie kilka pytań..
Wertuje juz to forum od kilku tygodni..ale jest ono tak obszerne..i tyle w nim sprzecznych opini.. czesto sprzed wielu miesięcy..że postanowiłem zapytać w nowym temacie..
Mysle wybrać sie w drugiej połowie sierpnia w okolice Makarskiej. To bedzie moja pierwsza wizyta w Cro.
Konkretnie upatrzonej miejscowosci nie mam..poprostu zatrzymam sie tam..gdzie bedzie najładniej.. (może Baska Voda.., Brela,.. Mimice.., Tucepi.. te okolice)
Chce pojechac w ciemno (nigdy tego nie robiłem ) i w związku z tym mam pytańka:
W jaki dzień tygodnia najlepiej zajechać na miejsce Predzej znajde w kwatere w środku tyg. np.. środa.. czwartek. czy raczej przyjechać w sobote lub niedziele
Wyczytalem że najlepiej być na miejscu z rana..lub przed poludniem. To prawda.. czy nie ma reguly
I czy bedzie duża róznica w dostępnosci kwater.i cenie.. jesli np. przyjade na miejsce..ok 20 sierpnia.. czy poczatkiem wrzesnia
Radzicie koniec sierpnia.. czy faktycznie lepiej początek wrzesnia (kiedy tam sie kończy "własciwy" sezon??)
Interesuje mnie..ile moge zapłacić za normalny..średniej klasy apartament..dla 2 osób + pies czy bedzie duża roznica w cenie..końcem sierpnia.. a poczatkiem wrzesnia??
POZDRAWIAM... i licze.. na przynajmniej jedną..wyczerpującą.. (niezłośliwą ) ODPOWIEDZ.