Witam Przyjaciół Wodniaków !
Kto w temacie ten pokojarzy, mam jedno miejsce na Bluechart Atlantic rejon Adriatyk eur014R dla Garmina. Czy ktoś się chce ze mną pokojarzyć?
pozdrav
FUX napisał(a):adam_cro napisał(a):Witam Przyjaciół Wodniaków !
Kto w temacie ten pokojarzy, mam jedno miejsce na Bluechart Atlantic rejon Adriatyk eur014R dla Garmina. Czy ktoś się chce ze mną pokojarzyć?
pozdrav
Z tego roku, czy poprzedni?
FUX napisał(a):Pływałem na zeszłorocznym i gdybym nie patrzył na wodę, to bym w Tisnie nową wyspę wyciął
Bardziej zasadne do pływania przy brzegach jest zaopatrzenie się w echosondę patrzącą do przodu (dla tych, którzy na motorach pływają).
z Garminem władowałem się na skały. Dobrze, że wolno płynąłem i poryłem troszkę spodziną. Śrubę i tak musiałem klepać. GPS pokazywał 4m
adam_cro napisał(a):FUX napisał(a):Pływałem na zeszłorocznym i gdybym nie patrzył na wodę, to bym w Tisnie nową wyspę wyciął
Bardziej zasadne do pływania przy brzegach jest zaopatrzenie się w echosondę patrzącą do przodu (dla tych, którzy na motorach pływają).
z Garminem władowałem się na skały. Dobrze, że wolno płynąłem i poryłem troszkę spodziną. Śrubę i tak musiałem klepać. GPS pokazywał 4m
tylko echosonda ktora patrzy do przodu kosztuje mni 2kPLN
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...