travel napisał(a):A Twoje dziewczynki - to skóra zdjęta z mamusi
Jedna, to czysty łojciec. Identyczna.
Trajgul napisał(a):beatabm napisał(a):To robimy kolację – naszą ulubioną w lecie – bób.
Jest to chyba najlepsza potrawa jaką jadłem w życiu. Jadam to od dziecka praktycznie codziennie, mniej więcej od połowy czerwca do połowy lipca. Jest to jedyna roślina, oprócz ziemniaków, którą zjada moja starsza córka
P.S. Gratulacje, że córki łowią. Ja mimo, że jestem synem namiętnego wędkarza, to psycha mi siada jak mam wyjąć haczyk z gęby (ust buzi ) rybki. Dlatego nie łowię.
Janusz Bajcer napisał(a):Jakie efekty wędkowania.
Było coś na patelnię, czy tylko wędkowanie sportowo - zabawowe.
travel napisał(a):Ale się rozmarzyłam, piękne zdjęcia
A Twoje dziewczynki - to skóra zdjęta z mamusi
Trajgul napisał(a):travel napisał(a):A Twoje dziewczynki - to skóra zdjęta z mamusi
No gdzież jajecznicą to można było się najeśćbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Po Marzannie jestem nacycana do syta ale taką rybkę bym wciągnęła ze smakiem
Po tej jajecznicy???
Tylko jak Ty utopilas tą Marzanne że dzis u mnie śnieg sypal???
Rybka była dobra tylko mała trochę
I miejsce na nasze Jaskółcze gniazdo, w którym Tom znów mógłby mnie wyczekiwać wieczorembeatabm napisał(a): Na nocleg cumujemy w całkiem sympatycznym miejscu – są pomosty, toalety, woda.
beatabm napisał(a):Trajgul napisał(a):travel napisał(a):A Twoje dziewczynki - to skóra zdjęta z mamusi
Młodsza, prawda?
Tylko mnie i męża co niektórzy nie wiedzieć czemu brali za rodzeństwo a nie za małżeństwo
"gusia-s"]
Zostaliśmy podjęci nawet przez samego burmistrza lokalnym cydrem 4,5%
Z taką Marzanną nie prosta sprawa Osobiście wykonałam dla niej wianek na główkę
Topiłam ją zawzięcie i mam na to tylu świadków
Lecz chyba kajakarz przybył jej na pomoc innej opcji nie widzę
I miejsce na nasze Jaskółcze gniazdo, w którym Tom znów mógłby mnie wyczekiwać wieczorem
Zwierzyniecki Róg! muszę zapamiętać
Zachody pikne, dziewczyny pikne, rodzice pikni ... nuda
Od jakiegoś czasu nie potrafię wyraźnie określić, która z dziewczyn do kogo jest podobna właśnie dlatego, że mam wrażenie że rodzice są jakoś podobni do siebie
pomorzanka zachodnia napisał(a):beatabm napisał(a):Trajgul napisał(a):travel napisał(a):A Twoje dziewczynki - to skóra zdjęta z mamusi
Młodsza, prawda?
Tylko mnie i męża co niektórzy nie wiedzieć czemu brali za rodzeństwo a nie za małżeństwo
Mnie też się wydaje, że młodsza bardziej do Taty podobna. Za to zgrabne figury to 100% kopia mamusi .
Trajgul napisał(a):Starsza (młodsza zresztą też ale nieco mniej). Nawet siadają identycznie.
P.S. Starsza ma Twój nos, a młodsza uśmiech
gusia-s napisał(a):Takich fal to i Jadran by się nie powstydził