Co to za 3 osobowa kajakołódka?travel napisał(a):Kajaczek lub taką 3 osobową łódkę kajaczkopodobną można wynająć i przepłynąć sobie kilka kilometrów np. Krutynią - widoki
Co to za 3 osobowa kajakołódka?travel napisał(a):Kajaczek lub taką 3 osobową łódkę kajaczkopodobną można wynająć i przepłynąć sobie kilka kilometrów np. Krutynią - widoki
piekara114 napisał(a):Sąsiadka jak zawsze ma rację.krakusowa napisał(a):Dla nas to dalsza wyprawa... w sumie prawie tyle samo km co nad Jadran
piekara114 napisał(a):Co to za 3 osobowa kajakołódka?travel napisał(a):Kajaczek lub taką 3 osobową łódkę kajaczkopodobną można wynająć i przepłynąć sobie kilka kilometrów np. Krutynią - widoki
piotrf napisał(a):Beata , zmusiłaś mnie do przekopania zdjęć , okazało się , że ostatni nasz poważny pobyt na Mazurach miał miejsce w 2014 roku . To jest chyba czas najwyższy , żeby naprawić oczywiste zaniedbanie z naszej strony . Bardzo kusi mnie rejs w stylu Danusi ( dangol- Łódką po trawie ) po Kanale Elbląskim , Żuławach i Mazurach , nawet "zgromadziłem" ekipę odpowiednio zakręconych ( bo jak sama wiesz nie jest to impreza dla każdego . . . ) , tylko terminów urlopów w tym roku dopasować się nie da , więc w grę wchodzi dopiero 2020 rok
Jak zwykle płynę z Wami , w roli balastu sprawdziłem się już razy kilka , cyca też pilnować potrafię co dziwne nie jest , bo cycorób z wieloletnim doświadczeniem jestem i argumentację popartą doświadczeniem znam , dodatkowo sprzedać ją umiem
Pozdrawiam
Piotr
gusia-s napisał(a):Ależ pięknie i jak pusto Szykuje się pewnie nocka w jakimś ustronnym miejscu.
maslinka napisał(a):Przepiękne zdjęcia ze słońcem schowanym za chmurami. Bije z nich niesamowity spokój...
pomorzanka zachodnia napisał(a):Zdążyłam jeszcze? Powiem szczerze, że trochę się zmartwiłam bo nie mieliście czasu , żeby odsapnąć między wyjazdami . Ale na szczęście na zdjęciach wygląda na to, że na wodzie naprawdę odpoczywacie.
Z chęcią zobaczę Mazury. Nigdy nie byłam, ale za to przypomniało mi się, że czytałam przeuroczą książkę, która dzieje się na Mazurach, "Większy kawałek świata "
beatabm napisał(a):
beatabm napisał(a): Tu niektórych kusi zimne piwko ale nas jakoś nie koniecznie.
"gusia-s"]Co za majstersztyk
A ja tam w głębi widzę przystań dla Toma, gdzie mógłby na mnie czekać
Żagle na baczność a jezioro jak tafla, aż dziw bierze że się jednak przemieszczacie Pięknie... aż mi się zatęskniło