Może Ty mi powiesz co oznacza ten znak, który wykonują Wasze dzieci?
Bo mój syn też tak czasem robi, ale chyba sam nie wie skąd to się u niego wzięło. Zgapił chyba od jakiegoś kolegi...
agata26061 napisał(a):Może Ty mi powiesz co oznacza ten znak, który wykonują Wasze dzieci?
Bo mój syn też tak czasem robi, ale chyba sam nie wie skąd to się u niego wzięło. Zgapił chyba od jakiegoś kolegi...
beatabm napisał(a):DAB - znak kojarzony ze świętowaniem, wygraną, zwyciestwem, wykonywany zwłaszcza przez sportowców, mocno rozpowszechniony przez Bolta
znaczy wywinął piruetabeatabm napisał(a): ... Inna nie wiem z jakiego powodu wykonała obrót wokół własnej osi o 720 stopni......
W Sztynorcie można nieźle zabalować w Zęziebeatabm napisał(a): ... Za przysłowiową miedzą mamy Sztynort i to tam decydujemy się wpłynąć.
Nie byliśmy w nim....chyba z 15 lat.
Zobaczymy co się zmieniło.
agata26061 napisał(a):Aaaaaa juz wiem. Dzieki za rozjasnienie tematu. Ja ze sportem kiepsko ale maz i syn ogladaja wszelakie dyscypliny. Mysle jednak, ze stad tego nie wyniosl, a glownie z tego, ze graja w FIFE i pewnie w grze sportowcy tak pokazuja...
"gusia-s"] W Sztynorcie można nieźle zabalować w Zęzie
Albo wziąć prysznic za 15 zł (teraz już pewnie drożej)
Albo zwiedzić XVII w. pruski kompleks pałacowo – folwarczny należący niegdyś do szlachty pruskiej rodu von Lehndorf (4 lata temu był w remoncie), wraz z przyległym parkiem pełnym starych lip, buków i dębów ... o ile ich nie wycięli w pień do tej pory? Były tam jeszcze ruiny neogotyckiej herbaciarni, ciekawe czy je też jakoś ogarnęli.
pomorzanka zachodnia napisał(a):A czy Wy też wędkujecie?
Ja byłam w majówkę, wtedy pewnie obowiązują ceny jak w sezonie. Płaciliśmy 90 zł za łajbę a Tom 60 zł za przyczepę . Sanitariaty, zmywak jak piszesz za free ale prysznic 15 zł albo śmierdzisz i nie ma zmiłujbeatabm napisał(a):[gusia-s"] Albo wziąć prysznic za 15 zł (teraz już pewnie drożej)
Ha, i tu Cię zadziwię
Nie wiem jak jest w sezonie - byłam przed - ale ceny bardzo nas zaskoczyły - na plus
Prysznic - 12 zł - cena normalna, taniej było chyba tylko w Gołębiewskim (10 zł - chyba że podnieśli ostatnio). Za to wc bezpłatne, zlewnia wc chemicznego również gratis, zmywalnie naczyń gratis podłaczenie do pradu i wody również w cenie. Wszystko czyste, ładne, eleganckie. Szok Za nocleg zapłaciliśmy 40 zł, za kolejną noc przy pomoście na który strach było stanąć bo deski sie łamały, z wc w toy toyu, bez zmywalni, łazielek, wody, prądu - cena - o zgrozo również 40 zł
A to zaraz za Zęzą.beatabm napisał(a):Albo zwiedzić XVII w. pruski kompleks pałacowo – folwarczny należący niegdyś do szlachty pruskiej rodu von Lehndorf (4 lata temu był w remoncie), wraz z przyległym parkiem pełnym starych lip, buków i dębów ... o ile ich nie wycięli w pień do tej pory? Były tam jeszcze ruiny neogotyckiej herbaciarni, ciekawe czy je też jakoś ogarnęli.
Nie byłam, warunki nie za bardzo mi pozwoliły na dalsze spacery
"gusia-s"] Ja byłam w majówkę, wtedy pewnie obowiązują ceny jak w sezonie. Płaciliśmy 90 zł za łajbę a Tom 60 zł za przyczepę . Sanitariaty, zmywak jak piszesz za free ale prysznic 15 zł albo śmierdzisz i nie ma zmiłuj :mrgreen
A to zaraz za Zęzą.
To prawda! nas było hmmm 5+2 dzieci.beatabm napisał(a):"gusia-s"] Ja byłam w majówkę, wtedy pewnie obowiązują ceny jak w sezonie. Płaciliśmy 90 zł za łajbę a Tom 60 zł za przyczepę . Sanitariaty, zmywak jak piszesz za free ale prysznic 15 zł albo śmierdzisz i nie ma zmiłuj :mrgreen
Tam jest opłata z ałódź i za osobę, może było Was wiecej niż nas???
Zamiast tu wstawić jakiś wypasiony jachcik to wstawili auto pffffbeatabm napisał(a): Żeby nie było wątpliwości – jesteśmy tu:
"gusia-s"] To prawda! nas było hmmm 5+2 dzieci.
Zamiast tu wstawić jakiś wypasiony jachcik to wstawili auto pffff
Fajne te sarenki i wcale nie takie płochliwe chyba. Tylko zerkają z oddali czy nadto się nikt nie zbliży
Przeczuwam, że będzie niezła pompa.