Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tydzień w maju

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
piter83pl
Cromaniak
Tydzień w maju

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 04.03.2010 16:20

Witam Serdecznie :)
Jako, że moje zimowe wakacje raczej nie wypalą wybieram się na tygodniowe wakacje w maju (raczej środek/początek) miesiąca. Chciałbym by było w miarę ciepło, żeby może nawet się pokąpać w morzu, jeziorze etc. Chcę wyjechać w piątek wieczorem być na miejscu w sobotę popołudniu. Najchętniej pojechałbym autem, choć samolot w ostateczności wchodzi w grę. Kraje Arabskie typu Egipt i Tunezja raczej niechętnie... Chorwacja chętnie :)
Co radzicie ? :) Ja mam pewien typ, ale nie chcę się zdradzać na początku.
Pozdrawiam
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.03.2010 16:24

pogoda w maju i rozwinięcia ...
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 04.03.2010 16:32

Specjalnie nie pisałem tam, bo tam piszecie o Chorwacji, nie chciałem robić O/T. Chodzi mi o inne miejsca, ale Chorwacji nie odrzucam.
Pozdrawiam
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 04.03.2010 21:58

Nikt nic nie zasugeruje? :(
Przyszło mi na myśl... po obejrzeniu relacji, pojechać do Plitwic (byłem w 7 klasie podstawówki ;) potem Kraina a następnie jakaś urokliwa wyspa. A może jednak nie Chorwacja? W sumie do maja czasu nie za dużo..
Pozdr.

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe