MamaMieszka napisał(a):Wojekant podasz namiar na ten hotel w Lido di Jesolo?
jak sobie przypomnę nazwę, to podam
a z tego co pamiętam, to był blisko ronda drago, obok pustego już basenu i ustawionej na sezon estrady, na której we wrześniu też już niewiele się działo (jakiś jeden występ piccolo-disco widziałem)
pobyt w hotelu zarezerwowałem poprzez portal easygo.pl i dla pewności wybrałem pozycję z oferty Neckermanna,
teraz jak patrzę, to też mają podobną ofertę hotelową (B&B) z dojazdem własnym za rozsądne pieniądze - 7 dni 800-900zł za osobę (są też tańsze apartamenty bez wyżywienia), więc można coś wybrać i mieć z głowy
aha, trzeba koniecznie sprawdzić, czy dany hotel posiada własny parking, bo z parkowaniem w miasteczku mogą być duże problemy (zwłaszcza w sezonie), poza tym wieczorami zamykają część ulic dla ruchu kołowego przekształcając je w deptaki tetniące życiem do późnych godzin, więc można zostać uziemionym do rana najbezpieczniej parkować na rondach
aha2, trzeba pamiętać, że obowiązuje tam siesta, więc trzeba być przygotowanym, że po śniadaniu następnym posiłkiem może być dopiero obiadokolacja