Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tydzień to mało-Pelješac-Dingač Borak (droga przez BiH )

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran
Re: Tydzień to mało - Pelješac - Dingač Borak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.09.2012 16:09

Niestety co niektóre (też to przerabiałem) zżerają zdjęcia i to jeszcze jest pół biedy. Gorzej jak adresy są przypisywane potem innym zdjęciom. Moje kiedyś zostały zastąpione jakimiś z budowy i to jeszcze pikuś. Gorzej jak zamiast Twojego zdjęcia pokaże się czyjaś goła dupa :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.09.2012 16:13

Rysio napisał(a):Niestety co niektóre (też to przerabiałem) zżerają zdjęcia i to jeszcze jest pół biedy. Gorzej jak adresy są przypisywane potem innym zdjęciom. Moje kiedyś zostały zastąpione jakimiś z budowy i to jeszcze pikuś. Gorzej jak zamiast Twojego zdjęcia pokaże się czyjaś goła dupa :)

Ale ty jesteś tak zajebiaszczym modoadminem , że zaraz to zauważysz i zlikwidujesz :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.09.2012 16:46

Tylko post w całości :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.09.2012 20:41

Rysio napisał(a):Tylko post w całości :mrgreen:

jest zgoda :oczko_usmiech:
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 13.09.2012 00:04

Sylwetka wybacz spóźnienie, ale wciągnąłem za jednym razem :)
Świetna relacja, dla mnie kolejna inspiracja :twisted:
Mam kilka pytań ale do tego jeszcze wrócę.
Na razie życzę miłego wyczekiwania kolejnego urlopu :papa:

Ps. Bocian możesz możesz się odezwać na pw. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ... nie chcę walić OT.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 13.09.2012 05:57

m@rek napisał(a):Sylwetka wybacz spóźnienie, ale wciągnąłem za jednym razem :)
Świetna relacja, dla mnie kolejna inspiracja :twisted:
Mam kilka pytań ale do tego jeszcze wrócę.
Na razie życzę miłego wyczekiwania kolejnego urlopu :papa:

Ps. Bocian możesz możesz się odezwać na pw. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ... nie chcę walić OT.

Dzięki, bardzo :D
Pytaj, w miarę możliwości i swojej wiedzy odpowiem a jak nie ja, to są tu znawcy co na pewno pomogą :!:
OT się nie przejmuj, nie mam nic przeciwko :D

O kolejnym urlopie staram się nie myśleć, bo oszaleję, ale ciężko to idzie :twisted:
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 13.09.2012 07:26

Sylwetka napisał(a):O kolejnym urlopie staram się nie myśleć, bo oszaleję, ale ciężko to idzie :twisted:

Jakże Cię rozumiem...mam to samo. Teraz już zaczynam powolutku mysleć o ...nartach.

Pozdrawiam cieplutko
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 13.09.2012 08:11

Joan65 napisał(a): Teraz już zaczynam powolutku mysleć o ...nartach.

Pozdrawiam cieplutko

A wiesz że, to jest dobra myśl..., wreszcie po ośmiu latach, będę mogła ruszyć się w zimę na dłużej niż dwa dni :lol: , na wiosnę domek "zagazowaliśmy" :D.

Pozdrowinka :D
aniaitomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaitomek » 29.12.2012 19:41

Oj, naczytalam sie ,ze az wypiekow dostalam . Dwa lata temu nie dojechalismy na Peljesac bo nogi mi na to nie pozwolily ( hehe -tak mi spuchly ) . Zjechalismy z autostrady i wyladowalismy w Duce. Ale tez bylo fajnie. No ale w tym roku musimy tam dotrzec. Dzieki za tak wspaniala relacje. Zaraz po nowym roku piszemy do Sarki i rezerwujemy. Po prawdzie to juz w listopadzie z nia korespondowalismy, ale musze czekac do konca stycznia az rozdziela nam urlopy. Ale najprawdopodobniej tygodnie 29 i 30ty spedzimy w Borak . Oj ja glupia mysle o wakacjach, jak u nas za oknem -15 i maz dzisiaj wykopywal w sniegu tunel do samochodu. Sniegu nawalilo, ale my zaraz otworzymy chorwackie winko i zaczniemy planowac. Oj jak ja to kocham:-)
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 29.12.2012 21:38

aniaitomek napisał(a):Oj, naczytalam sie ,ze az wypiekow dostalam . ........

Ja wypieków dostaję za każdym razem jak dostaję info, że jeszcze moje "wypocinki " ktoś czyta :oops: :lol:
Ach Peljesac :hearts: mamy nadzieję wrócić tam w 2013 no i oczywiście do wspaniałego zacisznego Borka :hearts: (niektórzy mówią totalne "zad..pie") :lol: :wink:. Sarka - bardzo polecam !!!!! Świetny kontakt ...!!! U nas z temp. masakra :? ni zima ni coś :wink: Tak jak Ty już bym najchętniej rezerwowała .... ale te terminy urlopów ... dzieci obozy no i ostatnie nasze wydarzenia potwierdzają, że planować to sobie można.... :? :cry:
"Musim" chwilkę cierpliwie odczekać ... i rezerwujemy ....
KOchamy plany ... szkoda, że nie zawsze idą w parze ....

Mamy zakamuflowanie winko Dingć ( czeka na rocznicę ślubu... 10 luty) .... no nie wiem czy doczeka :lol: :wink:

Pozdrowionka Sylwia i Robert :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.12.2012 21:46

Sylwetka&Gienuś napisał(a):

Mamy zakamuflowanie winko Dingć ( czeka na rocznicę ślubu... 10 luty) ....

Czyta i śledzi, nawet tak jak ja - po cichutku :D

10 luty - to moje imieniny, łyczka wypiję za Waszą rocznicę :D dla mnie to co prawda już "stare czasy", ale pamiętam tamte lata dokładnie
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 29.12.2012 22:01

Dziadek Maciek napisał(a):

10 luty - to moje imieniny, łyczka wypiję za Waszą rocznicę :D dla mnie to co prawda już "stare czasy", ale pamiętam tamte lata dokładnie

Oj, mój zachomikowany Dingac - KACICHC 2011 chyba pęknie na sylwestra, pod paski serek :wink:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 29.12.2012 22:03

Dziadek Maciek napisał(a):

Ach będzie mi niezmiernie miło :D :D nasza tylko 17 "ale zawsze jest okazja" :lol: :wink:

Ja natomiast z wielkim zainteresowaniem ślędzę " po cichu"wędzenie

Od jakiegoś czasu marzy nam się wędzareczka ... na ogródku, nawet wstępny projekt mamy ... :D kto wie może w te nadchodzęce wakacje się doczekamy ... :mrgreen: :D

Pozdrawiam Sylwia i Robert
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 29.12.2012 22:09

krombocher napisał(a):...., pod paski serek :wink:

I, że ten paski serek Ci się zachował 8O , my ostatnio "wykończyliśmy" oliwę, travarica szybko pękła :lol:, "wiśnióweczka" przetrwała ...... jakiś czas :lol:.... jakiś serek też był ... ale jaki 8O :oops: :lol:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.12.2012 22:15

Z tymi wędzarniami to jest wg mnie tak - najfajniej wędzie się w tradycyjnej, murowanej, dużej, taką mam na działce.
Ale...wędzę ostatnio najczęściej w domowej, stoi sobie spokojnie na tarasie i wędzi, sama :wink: Najważniejsze w niej, a właściwie z niej, jest to, że ani żona, ani syn nie narzekają na uczulenie na wyroby, co niestety było częste wcześniej. Sama wędzi bo ma grzałkę z termostatem, a dym powstaje z generatora dymu, zrębki olchowe lub bukowe. Jest to spora wygoda, nie ma jednak tej całej zabawy, która towarzyszy wędzeniu. To mam na działce :D
Paski ser jest wyśmienity, robię czasami podróbkę, wiem, to nie to samo :(
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Tydzień to mało-Pelješac-Dingač Borak (droga przez BiH ) - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone