Bocian napisał(a):Nasz apartman
Bocian, tylko zaznacz, że klima jest, ale nie działa, bo w przyszłym roku korek na zjeździe do Borka murowany.
WojteC5 napisał(a):Bocian napisał(a):Nasz apartman
Bocian, tylko zaznacz, że klima jest, ale nie działa, bo w przyszłym roku korek na zjeździe do Borka murowany.
poti napisał(a):Super relacja!!!
Ja też chcę do Borka (czy może Boraka?) czy ktoś mi może napisać jak tam dojechać. Moja mapa Chorwacji nie obejmuje tej miejscowości. Z góry bardzo dziękuję.
Ja też chcę do Borka (czy może Boraka?) czy ktoś mi może napisać jak tam dojechać. Moja mapa Chorwacji nie obejmuje tej miejscowości. Z góry bardzo dziękuję.
Joan65 napisał(a):Aldonka napisał(a):Mnie miejscowi uczyli, że pietruszka to podstawa do muli Niektórzy do sosu do muli dodają jeszcze pomidory inni nie. Ja raz dodaję, a raz nie
Jeszcze lepsza jest kolendra...
WojteC5 napisał(a):To Nibylandia!!! każdemu kto tam był tylko wydaje się że tam był, bo przed tunelem skuszony został przez "Indiana" wielką beczką wina.
Po degustacji płynów przygotowanych przez tego jegomościa wjeżdża się do tunelu, który działa jak Trójkąt bermudzki. Po dwóch tygodniach (Sylwetka wcześniej się uwolniła bo pewnie mniej wypiła) wraca się do rzeczywistości.
"szukajcie, a znajdziecie bo kto szuka, znajduje"
Janusz Bajcer napisał(a):...
poti napisał(a):A jeszce napiszcie mi proszę jakie tam są drogi. Czy gorsze niż na Hvarze?
Sylwetka, jeszcze raz dziękuję za Twoją relację.
Powrót do Nasze relacje z podróży