telepol napisał(a):ahhh te mule!!!!!!! drażnisz moje podniebienie Bocian!!!!!!!
Sylwetka napisał(a):Dalej to już tylko harce, pływanie, opalanie i........ nirwana
telepol napisał(a):kończymy już, nie będziemy brudzić naszej Sylwetce
Sylwuś szkoda tylko że nie zgraliśmy się w tym samym terminie, bo to nasze spotkanie Cromaniaków na półwyspie(chyba wiesz o czym mowa) wyszło superaśnie.
jaceek1 napisał(a):Sylwetka napisał(a):Zaczynając relację miałam wiele obaw, z jednej strony bardzo chciałam podzielić się z Wami, naszym wyjazdem wakacyjnym, z drugiej: czy w ogóle ktoś będzie chciał to czytać, oglądać. I w sumie się cieszę, że zdecydowałam się pisać, teraz wiem, że było warto Inaczej zapewne cały rok męczyłabym się: a może..... było
Wiem, że nie było "porażająco", ale uprzedzałam lojalnie
Bardzo Wam wszystkim dziękuję tym ujawnionym i nieujawnionym , że towarzyszyliście mi/nam przez ten tydzień i kilka dni w drodze
Pozdrawiam Sylwia
Zapewniam Cię że tych nie ujawnionych było naprawdę dużo , a relację czytało się naprawdę SUPER
Miecia napisał(a):Hmmm....szkoda, że już koniec
Masz jednak rację, że wszystko się kiedyś kończy......a najszybciej , to co dobre
Pozdrawiam......i mam nadzieję, że depresja już sobie poszła do diabła
Bocian napisał(a):Tak było u nas
Nasz apartman
CROberto napisał(a):Sylwetka napisał(a):Dalej to już tylko harce, pływanie, opalanie i........ nirwanaCROberto napisał(a):Cześć Sylwia mam pytanie ....kto miał największą nirvanę foto-majster dziecko czy morze.....
Piękne wakacje,szkoda tylko że pogoda troszeczkę marudziła.....
Borak to jedno z tych miejsc jakich zawsze szukam......wspaniałe....
Muszę tam pojechać gdy będę na półwyspie...
Pozdrowionka.
Hejka z
Ta nirwana to chyba wszystkim po trochu się udzieliła
ruwado napisał(a):Sam nie wiem jak wytrzymam do następnej wizyty w Cro. I rejon Isrti, i Pag i Dalmacja i Peljesac - są cudowne!!!!
gentri napisał(a):Witam, przemknąłem jednorazowo i muszę powiedzieć, że było świetnie .
Pozdrawiam
Sylwetka napisał(a):Takie słowa, to miodek na serducho i coraz bardziej uświadczam się w przekonaniu, że chyba dobrze zrobiłam pisząc pierwszą swoją relację ( kurna każdy ma ten pierwszy raz )
Sylwetka napisał(a):gentri napisał(a):Witam, przemknąłem jednorazowo i muszę powiedzieć, że było świetnie .
Pozdrawiam
Część, dziękuję
Takie słowa, to miodek na serducho i coraz bardziej uświadczam się w przekonaniu, że chyba dobrze zrobiłam pisząc pierwszą swoją relację ( kurna każdy ma ten pierwszy raz )
Sylwetka napisał(a):
Powrót do Nasze relacje z podróży