Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tydzień to mało-Pelješac-Dingač Borak (droga przez BiH )

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Tydzień to mało - Pelješac - Dingač Borak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 09:05

i ..to juz koniec?.... :cry:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 09:09

agapi napisał(a):i ..to juz koniec?.... :cry:

Niestety, wszystko się kiedyś kończy, nasz urlop też :cry: Teraz czekam Na Twoją relację Kasiu :D :D

Pozdrawiam Sylwia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 09:26

Sylwetka napisał(a):
agapi napisał(a):i ..to juz koniec?.... :cry:

Niestety, wszystko się kiedyś kończy, nasz urlop też :cry: Teraz czekam Na Twoją relację Kasiu :D :D

Pozdrawiam Sylwia

taaak...urlop zawsze jest za krotki...a moze to ktos ''na gorze'' przyspiesza czas na ta okazje... :?
(ledwo czlowiek sie zaklimatyzuje a juz trza sie pakowac w droge powrotna...)

Czekam zatem i ja tych...335 dni aby znowu moc zobaczyc piekna Croatie Twoimi oczami..tym bardziej, ze ja na jakis czas bede miala pauze.. :cry: (no i jak ja przezyje... :? )
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 09:32

agapi napisał(a):......, ze ja na jakis czas bede miala pauze.. :cry: (no i jak ja przezyje... :? )

Kto wie co nas czeka w przyszłym roku :? , przecież wszystko jest możliwe :!: Z całego serca życzę Ci abyś jednak tej pauzy nie miała :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 09:41

Sylwetka napisał(a):
agapi napisał(a):......, ze ja na jakis czas bede miala pauze.. :cry: (no i jak ja przezyje... :? )

Kto wie co nas czeka w przyszłym roku :? , przecież wszystko jest możliwe :!: Z całego serca życzę Ci abyś jednak tej pauzy nie miała :D

ja ..wiem! :(

Juz w te wakacje mialo nie byc Chorwacji ale uprosilam i wyblagalam, ze to juz po raz ostatni..
Po dotarciu do Orebica...obiecalam Sloncu, ze juz wiecej go nie bede tak meczyc a on stwierdzil, ze po raz trzeci i ostatni byl tak ..gooooopi i sie zgodzil ( 42 godziny w aucie...)
Ostatnio edytowano 25.08.2012 22:17 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
telepol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) telepol » 25.08.2012 10:12

Sylwetka napisał(a):
telepol napisał(a): ...wyjmowanie lampy mam opanowane do perfekcji :) .

....aaaaaa podeślesz instrukcję :wink: :oczko_usmiech:

Sylweczko, specjalnie dzisiaj zrobiłem zdjęcia jak to u mnie wygląda, fakt że mój "szkodnik" jest w nowszej budzie i różni się lampami przednimi a wygląda to w moim przypadku tak

odkręcasz tą nakrętkę (przykład na prawej lampie patrząc od przodu auta)

Obrazek

później naciskasz dźwigienkę w dół i pociągasz zawleczkę jak na załączonym obrazku i lampa sama wyskakuje w twoje łapki :)

Obrazek

to by było tyle, myślę że pomogłem a jeśli u Ciebie jest inaczej to przykro :( znam tylko tą wersję
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 10:18

telepol napisał(a):to by było tyle, myślę że pomogłem a jeśli u Ciebie jest inaczej to przykro :( znam tylko tą wersję

Dzięki ogromne :!: :!:
Jesteś niesamowity. Zaraz z mężusiem to wypróbujemy :D :oczko_usmiech:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 10:32

agapi napisał(a):........ ( 42 godziny w aucie...)

8O Fakt to mordęga, ale przecież można z pauzami po drodze etapami, może być krócej na miejscu, lub samolotem, pociągiem.

Łatwo mówić, wiem. :(
telepol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) telepol » 25.08.2012 10:49

Sylwetka napisał(a):Obrazek

Smacznego :oczko_usmiech: :papa:

Też jedliśmy taką peke w gościnie u naszej forumowej aldonki naprawde smaczne "żarło" :lol:

agapi napisał(a):
Juz w te wakacje mialo nie byc Chorwacji ale uprosilam i wyblagalam, ze to juz po raz ostatni..

Agapi, myślę że to nie ostatni raz Cro nie da rady tak od razu odpuścić, z Cro jest jak z kredytem bankowym nie uciekniesz przed nim , tylko pamiętaj przyjeżdżajcie SAMI, tak jak rozmawialiśmy na papierosku :lol:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 10:57

Zaczynając relację miałam wiele obaw, z jednej strony bardzo chciałam podzielić się z Wami, naszym wyjazdem wakacyjnym, z drugiej: czy w ogóle ktoś będzie chciał to czytać, oglądać. :roll: I w sumie się cieszę, że zdecydowałam się pisać, teraz wiem, że było warto :!: :!: Inaczej zapewne cały rok męczyłabym się: a może..... było :?
Wiem, że nie było "porażająco", ale uprzedzałam lojalnie :wink: :lol:

Bardzo Wam wszystkim dziękuję tym ujawnionym i nieujawnionym :wink: , że towarzyszyliście mi/nam przez ten tydzień i kilka dni w drodze :oczko_usmiech:

Pozdrawiam Sylwia :papa:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 11:01

telepol napisał(a):... tylko pamiętaj przyjeżdżajcie SAMI... :lol:

To z KIM się jedzie ma BARDZO duże znaczenie.
Ostatnio edytowano 25.08.2012 11:25 przez Sylwetka..., łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 11:05

telepol napisał(a):
Sylwetka napisał(a):Obrazek

Też jedliśmy taką peke w gościnie u naszej forumowej aldonki naprawde smaczne "żarło" :lol:

agapi napisał(a):

Agapi, myślę że to nie ostatni raz Cro nie da rady tak od razu odpuścić, z Cro jest jak z kredytem bankowym nie uciekniesz przed nim , tylko pamiętaj przyjeżdżajcie SAMI, tak jak rozmawialiśmy na papierosku :lol:

Wy....tez... :oczko_usmiech:
...a wiesz....ze tez mnie dobre janioly opuscily w tym dniu, kiedy przystalam na propozycje najstarszego dziecka...ze tez mnie jeden z nich w tylek nie kopnal...( Basia mnie probowala powstrzymac ...a ja..oczywiscie musialam sobie wakacje''uprzyjemnic''!..:( )

no i zaluje, ze tak niewiele tych'' papieroskow'' bylo... :lol: bo nawet nie wyobrazasz sobie co sie w Orebicu dzialo..(przeszla taka nawalnica z gradobiciem, ze ..o maly wlos a nasze wakacje nie byloby ..siedmiodniowe:) )

Do Chorwacji jeszcze na pewno zawitam..ale ..poczekac musze jak mi dzieci podrosna...i se bede mogla ze Sloncem latac...a nie ...jezdzic autkiem.
Ostatnio edytowano 25.08.2012 22:18 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 25.08.2012 11:05

Sylwetka napisał(a):Smakowity kąsek na zakończenie :wink:

Obrazek

Ale miałem nosa kiedy tu zajrzeć.

pzdr

:)
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 25.08.2012 11:09

longtom napisał(a):Ale miałem nosa kiedy tu zajrzeć.

pzdr

:)

:D Witam :D
Pozdrawiam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2012 11:09

Sylwetka napisał(a):
telepol napisał(a):... tylko pamiętaj przyjeżdżajcie SAMI... :lol:

To z KIM się jedzie ma BARDZO duże znaczenie. Coś o tym wiem :? :!:

a moze bys sie pokusiala o ...napisanie paru slowek na ten temat... :wink: :lol:

Moja mama zwykla mawiac:''Jak ktos ma miekie serce musi miec twarda doope!'' no i......jak sie tu z tym nie zgodzic...?!
Przez to moje....miekkie,dobrotliwe serduszko...zafundowalam sobie pieklo w raju... :x
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Tydzień to mało-Pelješac-Dingač Borak (droga przez BiH ) - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone