Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

TV na campie

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 22:41

Dareczku mamy HOBBY PRESTIGE 5,5 metra :D jest świetna w porównaniu z ubiegłoroczną którą wypożyczaliśmy i zapłaciliśmy kuuupe kasy ale mniejsza o to z tej jesteśmy zadowoleni :D co do naszego morza no to grzechem by było nie pojechac tym bardziej że mamy tam swoje domy na półwyspie helskim konkretnie w Jastarni i czuję się tam jak u siebie w domu w szczególności że znam tam mase ludzi tubylców za którym,i strasznie tęsknie :wink:
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 01.06.2006 22:51

ja kupilem knausa 500FSK ale nawymyslalem tyle dodatkow ze zaplace za nia za rownowartosc 2 takich przyczep. Specjalnie pod nia kupilem tez tydzien temu auto tak zeby nie przekroczyc DMC 3,5t . Mam zamiar pojezdzic nia max 5-6 lat a potem juz tylko jacht.....

ja tak naprawde to odbieram przyczepe dopiero w przyszlym tygodniu bo czekalem na nia pol roku az ja wyprodukuja , w zeszlym tygodniu juz ja widzialem na zywo i hormony zaczely pracowac :D Kazdy facet czy 20 czy 50 lat to sprowadza sie w zachowaniach do malego dziecka jak mu sie tylko pokaze fajna zabawke.. :lol:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 22:56

dariusz73 napisał(a):ja kupilem knausa 500FSK ale nawymyslalem tyle dodatkow ze zaplace za nia za rownowartosc 2 takich przyczep. Specjalnie pod nia kupilem tez tydzien temu auto tak zeby nie przekroczyc DMC 3,5t . Mam zamiar pojezdzic nia max 5-6 lat a potem juz tylko jacht.....

wow no to super haha to jak już bedzie jachcik to czekam na zaproszenie
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 01.06.2006 23:03

a jak jezdzicie z przyczepa to na lepsze campingi czy to bez roznicy ? Rezerwujecie parcele czy jedziecie w ciemno ? Ja mam ladna biblie z campami calej europy (ty pewnie tez ja masz ) i siedzialem 2 tygodnie, czytale, analizowalem i dupa...stwierdzilem ze pojade i gdzie bedzie mi sie podobalo tam zostane bo z tymi rezerwacjami ze zdjec czy neta to potem tylko nieporozumienia wychodza.
a czy na parkingach to mozna gdzies uzupelnic wode w przyczepie lub podpiac prad ? jezdzilem tyle razy ale nigdy nie zwracalem na to uwagi.
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 01.06.2006 23:15

wiesz co to zależy w sumie ten raz jest pierwszy i wybraliśmy na Istrii Laternacamp w sumie jest 3 gwiadkowy ale całkiem niezły ba dla mnei rewelacyjny z tego co oglądałam ale są tez i świetne 4 gwiadkowe :D
generalnie dla mnie najważniejsze jest to zeby było czysto a reszta no cóż :roll:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.06.2006 07:59

Agnieszko, bedzie fajnie napewno. Szkoda że nie bedzie cię na forum, bo kto nam opowie kawały. Zycze powodzenia i szerokiej drogi oraz pieknych widoków. Sam bym z Toba pojechał, ale cóż ............
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 02.06.2006 10:19

ano wlasnie z ta czystoscia mam ten sam problem, wiecznie sie do czegos musze przyczepic...nic, pojade za 3 tyg w rejs dziewiczyto to sam sie przekonam jak to jest na tych campach.I oczywiscie takichponizej *** to nawet wogole nie biorepod uwage.Chociaz juz nieraz widzialem ladniejsze ** niz te ***.
a jeszcze mam pytanie - czy podlaczalas wode do przyczepy na campie ?
no i kiedy wyjezdzasz i gdzie konkretnie ?
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 03.06.2006 23:39

darek1 haha wyobraź sobię,że pozostanę na forum :D i nadal będę pisywać :D no jeśli pewne osoby mnie nie zesmaczą sobą i nie zrezygnuje

dariusz haha właśnie klikam z Cro :wink: pozdrawiam :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 23:51

Aga- nie przejmuj się tymi kilkoma osobami i klikaj dalej, teraz z Cro, a później z Nysy.
A tam w Cro na Lanternie życzę pięknej pogody i tylu wrażeń, abyś nie musiała ogladac TV na kampie (no chyba, że mistrzostwa świata w piłce kopanej, jeśli Ty i Mąż jesteście kibicami)
:papa:
Ps. Darek1 mnie kiedyś wyrzucał z forum :wink: ale przetrwałem, a On trochę sporządniał :wink:
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 04.06.2006 00:30

Januszku powiem Ci że na poczatku zrobiło mi się troszkę przykro szukałam pomocy u ludzi znjacych sie sa rzeczy teraz trochę tego żałuje, nie przejmuję się bo nie należę do takich osób wręcz przeciwnie zawsze sobię powtarzam ,że co mnie nie zabije to mnie wzmocni i tak już jest :D jestem bogatsza w doświadczenia i chyba to jest ważne a nie jakies tam głupie żarty :wink: co do Darka to w życiu bym się nie spodziewała on przecież jest równy chłopak :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

TV na campie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone