Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Turkusowa Calabria

We Włoszech znajduje się najstarszy na świecie uniwersytet, jest nim założony w 1088 roku Uniwersytet Boloński. Na terenie Włoch znajdują się 2 słynne wulkany: Etna i Wezuwiusz. We Włoszech trzykrotnie odbywały się igrzyska olimpijskie w latach 1956, 1960 i 2006. We Włoszech znajduje się 50 obiektów światowego dziedzictwa kultury UNESCO. Modena we Włoszech to prawdziwa stolica samochodów sportowych, mieści się w niej 5 fabryk luksusowych samochodów sportowych: Ferrari, Maserati, Lamborghini, Pagani i De Tomasso.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.09.2012 13:00

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:10 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.09.2012 17:33

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:10 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 11 razy
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 13.09.2012 17:58

AIT napisał(a):Hej

Trochę fotek z Tropei.

Obrazek

...

B A J K A ....... 8)
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 13.09.2012 19:38

Na dole już by Ci się tak nie podobało. Mała plaża i ścisk jak na zdjęciach z Bułgarii, gdzie by Cie ponoć siłą nie wyciągneli.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.09.2012 21:13

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:09 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 3 razy
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 13.09.2012 21:32

W Calabrii są duże plaże więc jest mega luz ale nie w Tropea. W lipcu i sierpniu (we wrześniu pusto w innych miesiącach nie byłem) ciężko wcisnąć leżak, ale nie trzeba robić "rezerwacji" jak w Makarskiej.

AIT naprawdę taki tłok czy fotka tak wyszła? Byłem rok temu to aż tak nie było, a może po Chorwacji mi się luźniej wydawało?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2012 15:30

.
Ostatnio edytowano 03.05.2018 14:08 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
eStefan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eStefan » 22.09.2012 20:39

Tak w ostatnim zdaniu o Bułgarie.
robur
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robur » 20.08.2017 20:38

Witam
Uaktualnie temat, mam kilka pytań, może był ktoś w ostatnim czasie
Nigdy nie byłem na płd italii
Mamy ze znajomymi plan polecieć gdzieś w ciepłe miejsce na kilka dni przełom X/XI wszystkich świętych gdzieś w europe na przedłużony weekend
Widzę że teraz są z pl bezpośrednie loty do Lamezia Terma,
Pytanie mam odnośnie bezpieczeństwa, mafia w tym rejonie i teraz dużo poważniejsze zagrożenie - przybysze arabscy
jak tam jest?
Czy w tym terminie jest tam jeszcze ciepło? woda będzie miała powyżej 20C - da się kompać i opalać?
Jak z noclegami?
można lecieć w ciemno i czegoś szukać na miejscu? ma ktoś jakieś namiary na niezadrogie noclegi?
Jak wygląda temat wypożyczenia auta/motocykla?
Z tego co koledzy/koleżanki pisali wcześniej to pewnie trzeba dojechać capo vaticano, amoże jakieś ciekawe propozycje ma ktoś?
za wszelkie info Z Góry Dzięki
Poprzednia strona

Powrót do Włochy - Italia

Turkusowa Calabria - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone