Jak zwykle super foty!
Dzięki za rady w kwestii noclegu, ale wiesz ..ja z Gdyni to raczej lecę na Berlin, a potem A9 w dół na Monachium.
Kiedyś jadąc do Rimini spałem gdzieś tutaj (a właściwie to był pobyt 1,5 dnia z całym dniem nad jeziorem Tegernsee)
http://goo.gl/maps/Du92mTobie to oczywiście nie po drodze, ale może komuś się przyda - w okolicy jest sporo gospodarstw agroturystycznych "U Niemca" - jest czysto, niedrogo, wiem, bo sprawdzałem przy tamtej okazji sporo miejsc
Sama okolica jeziora Tegern - przeurocza!
AIT - fajne te Wasze plany wakacyjne - ja zaczynam planować Italię 2013 w moim wątku, tez myślę o Gargano, może Kalabria (choć to jak pisałem mega daleko), może Amalfi, a może jednak Marche i Abruzja (Alba Adriatica, okolice San Benedetto del Tronto), zobaczymy
Ja niestety nie mogę planować wakacji w czerwcu czy we wrześniu - pod tym względem masz lepiej, ale z tego co widziałem na zdjęciach (córa w wieku szkolnym) już też będzie coraz trudniej, a szkoda, bo przecież pogoda tam mega także poza lipce i sierpniem, no i dużo taniej.
Także ja myślę o lipcu, będę miał parę pytań o samo Gargano, bo różne opinie o Vieste i Peschici czytałem (jedni chwalą, inni mówią, że makabra, no i drogi straszne na samym Gargano podobno)
Ale nie wiem czy tutaj Cię męczyć
, za: inni skorzystają tez z tej wiedzy, czy na maila, którego podajesz na stronce (ale może nie masz zwyczaju odpisywać nieznajomym heh )