Czytam , oglądam , podziwiam i uczę się
Pozdrawiam
Piotr
A to jest bardzo dobry pomysł To jeszcze poproszę jakąś wstęgę do przecięcia, i może szampanaFranz napisał(a):Powinienem powitać Cię tutaj z bukietem kwiatów! Jesteś pierwsza (może jedyna)
Jareksz napisał(a):Zainteresowanie jest widoczne w ilości odwiedzin wątku.
Franz napisał(a):....Miło wiedzieć, że ktoś tu jeszcze zagląda. ....
Tymona napisał(a):....podejrzewam, że jak kiedyś podejmiemy męską decyzję, że jednak 3 tygodnie w w Turcji, to jeszcze Cię pomęczę
Janusz Bajcer napisał(a):....z ciekawością oglądając miejsca, do których raczej nie dotrę.....
Janusz Bajcer napisał(a):Witajcie "TURKI"
- a ja Was sobie tylko poczytam i pooglądam Wasze fotki
gospodarz napisał(a):....Panowie modowie, a może dało by się wydzielić osobno wątki tureckie bo jest ich już parę, co?
Janusz Bajcer napisał(a):ja też zaglądam do wydzielonego wątku
Tymona napisał(a):A to jest bardzo dobry pomysł To jeszcze poproszę jakąś wstęgę do przecięcia, i może szampana
Tymona napisał(a):Karmylassos... - zaczynam zagłębiać się w temat, bo na razie nowy i chwilowo nie wiem, w której części kosmosu się znajduje
Piotrek_B napisał(a):gospodarz napisał(a):....Panowie modowie, a może dało by się wydzielić osobno wątki tureckie bo jest ich już parę, co?
Nie ma sensu - bo za chwile trzeby by robić działy o Grecji, Maroko, Egipcie itp.
A tak siedzi to w dziale "Jak nie Chorwacja to...." i można znaleźć bez problemu
A to kojarzę, tylko nie wiedziałam, że to "to" to samo (ach ten język polski )Franz napisał(a):Tymona napisał(a):Karmylassos... - zaczynam zagłębiać się w temat, bo na razie nowy i chwilowo nie wiem, w której części kosmosu się znajduje
To Kayaköy (Skalna Wieś) parę kilometrów od Fethiye
To i ja się wypowiem (a co ! ) Ja też jestem za, ale nie wydzieleniem, a przyklejeniem (po ówczesnym zebraniu linków w jednym poście) tureckiego wątku. No bo tak jak jest Bella Italia, Grecja czy inna Bośnia to może być i Turcja Jeżeli jest potrzeba to mogę zająć się stworzeniam takiego postu, potem Piotruś B zrobi czary mary i go przyklei, a potem Wy - Turkofile będziecie tam się wypowiadać, a ja czytać! ( ależ ja jestem mondra nieprawdaż )piotrmks napisał(a):Piotrek_B napisał(a):gospodarz napisał(a):....Panowie modowie, a może dało by się wydzielić osobno wątki tureckie bo jest ich już parę, co?
Nie ma sensu - bo za chwile trzeby by robić działy o Grecji, Maroko, Egipcie itp.
Ja jestem za wydzieleniem.
Tymona napisał(a):....Jeżeli jest potrzeba to mogę zająć się stworzeniam takiego postu....
Tymona napisał(a):.... potem Piotruś B zrobi czary mary i go przyklei
Tymona napisał(a):Ja też jestem za, ale nie wydzieleniem, a przyklejeniem (po ówczesnym zebraniu linków w jednym poście) tureckiego wątku.